• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een e-sigaret met luxe uitstraling (4)

Merken
Keuzehulp
Aspire e-sigaretten staan bekend om zijn kwaliteit. Zoek je een echte Sub-Ohm MOD dan is Aspire zeker een merk waar je tevreden over zult zijn.

Aspire starterkits

Het bekende merk Aspire, dat in 2013 werd opgericht, wordt door veel beginnende elektrische sigaret gebruikers gekozen. Kwaliteit en innovatie staan voorop bij het merk Aspire en dat is terug te zien in de strakke, tijdloze vormgeving van de producten. De producten zijn afgewerkt met echt carbon waardoor de modellen van Aspire er luxe uitzien. Naast beginnende gebruikers, zien we de Aspire producten ook veel terug bij gevorderde damper.

Verschillende soorten Aspire kits

Er zijn verschillende starterkits van Aspire verkrijgbaar. De kwaliteit van de starterkits ligt hoog, ze zijn compleet, duurzaam en hebben een strak uiterlijk. Daarnaast heeft de Aspire e-sigaret een goede dampkwaliteit. De starterkits bevatten een reservoir van pyrex glas om de beste smaakbeleving te beleven. De clearomizers hebben een nieuwe BVC coil (Bottom Vertical Coil), waardoor de levensduur van de coil significant verhoogd wordt. Daarnaast zorgt het er ook voor dat de smaaksensatie van de hoogste kwaliteit blijft.

Aspire starterkits online kopen

De Aspire e-sigaret en starterkits kunt u online kopen via onze website. Met onze Aspire starterkits heeft u alles in huis wat u nodig heeft om te beginnen met elektrisch roken. Wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur een Aspire staterskit bestelt, heeft u het de volgende dag al in huis.

Aspire SPRYTE STARTSET - 2ML
€29,95
Aspire Breeze AIO
€25,95
Toon 1 - 4 van 4