• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

JustFog e-sigaret (8)

Merken
Keuzehulp
Accessoires
JustFog is ideaal voor de beginnende damper. Een goede smaak afgifte, redelijk veel damp en eenvoudig in gebruik. Wordt geleverd zonder verzendkosten.

JustFog starterkits

Het Koreaanse e-sigaret merk JustFog werd opgericht in 2009 en is een zeer bekende producent op het gebied van e-sigaretten. Het bedrijf wil bijdragen aan het welzijn van mens en natuur en is daarom constant bezig om het materiaal, het design en de structuur van hun producten te verbeteren. Daardoor worden de producten van JustFog veiliger, stabieler en duurzamer. De starterkits van JustFog zijn kwalitatief goed en betaalbaar, waardoor ze erg populair zijn op de Nederlandse en Belgische markt.

Verschillende soorten JustFog startersets

Er zijn verschillende soorten startersets van JustFog verkrijgbaar. De sets zijn zeer geschikt voor beginnende dampers, omdat het product makkelijk in gebruik is. De producten van JustFog zijn gericht op veiligheid en gebruiksgemak. De e-sigaret is een goede vervanger voor de gewone sigaret omdat de e-vloeistoffen die gebruikt worden om de aromizers bij te vullen niet schadelijk zijn. Ze bestaan namelijk grotendeels uit waterdamp.

JustFog starterkits online kopen

De JustFog starterkits en e-sigaret is online verkrijgbaar via onze webshop. Met onze JustFog starterkit heeft u alles in huis om elektrisch te roken. Wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, sturen wij het product meteen naar u op. U heeft het daardoor de volgende dag al in huis.

JustFog MINIFIT POD
€16,95
JustFog MINIFIT POD (3 ST.) - 1.6OHM
€8,95
JustFog P16A
€30,95
JustFog C14 Single Set - 900mAh
€29,70
JustFog C601
€19,95
JustFog Q16 startset
€30,95
Toon 1 - 8 van 8