• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zensations e-sigaret - Koop je natuurlijk bij Novus Fumus (3)

Merken
Keuzehulp
De Zensations e-sigaret koop je bij Novus Fumus. Vandaag besteld is morgen in huis! En kortingen tot 20% op alle navullingen van Zensations

Elektronisch roken met Zensations

Zensations is een Nederlands merk in de wereld van het elektronisch roken die in 2014 op de markt kwam. Zensations heeft een uniek e-sigaret in zijn assortiment, omdat de sigaret anders is uitgewerkt en vormgegeven dan andere elektrische sigaretten. De e-sigaret bestaat uit een batterij met een rubberachtige toplaag die voor goede grip zorgt, een zilverkleurige tip en een cartomizer met daarin de e-liquid. Technische innovatie heeft er bij Zensations voor gezorgd dat er in de e-cig continu smaak wordt afgegeven, ook als de refill leeg raakt. Ook hoeft u, zoals bij sommige andere elektronische sigaretten, geen knopje in te drukken om hem te gebruiken.

 

Zensations kits en accessoires

De beginnende damper kan kiezen voor één van de Zensations kits. Zo is er bijvoorbeeld het testpakket vol met samples (producten die dus niet in de winkels verkocht zijn). De batterijen zijn testers en de cartomizers zijn maar voor de helft gevuld. Een ideale manier om op een goedkope wijze kennis te maken met Zensations. Er is zelfs een Partner Kit, voor als u samen wilt stoppen met ‘gewoon’ roken. U kunt uw Zensations collectie naar keuze uitbreiden met een selectie van losse accessoires als batterijen, USB-laders, filters, muurstekkers, opbergetuis, refills, coils, mondstukjes en natuurlijk verschillende smaken cartomizers. Voor vragen over al deze Zensations producten kunt u bellen, mailen of chatten met Novus Fumus.

Zensations Angel e-sigaret
€17,95
Toon 1 - 3 van 3