Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Frutastick Aardbeien - Geef smaak aan jouw sigaret

Productomschrijving
FrutaStick AardbeienDe FrutaStick onderscheidt zich van flavourcards, doordat de FrutaStick in staat is om 800 tot 1000 sigaretten een aardbeien smaakje te geven met slechts één vulling. Het mooie aan deze aroma-stift is dat hij direct werkt! Met een Frutastick kan de sterkte van de smaak zelf worden bepaald. Wil je een sigaret met een vleugje ar...

FrutaStick Aardbeien

De FrutaStick onderscheidt zich van flavourcards, doordat de FrutaStick in staat is om 800 tot 1000 sigaretten een aardbeien smaakje te geven met slechts één vulling. Het mooie aan deze aroma-stift is dat hij direct werkt! Met een Frutastick kan de sterkte van de smaak zelf worden bepaald. Wil je een sigaret met een vleugje aroma? Zet dan een stipje op de filter. Toch liever een intense smaak? Zet dan een streepje over de gehele lengte van de sigaret. Je bepaalt uiteindelijk zelf hoeveel smaak jij de sigaret geeft.

Ingrediënten: Propylene Glycol, Phenyl carbinol, Aardbeienaroma

Hoe werkt de FrutaStick?

  1. Verwijder de dop aan de bovenkant
  2. Druk de punt van de pen op een hard oppervlak om de verzegeling te verbreken zodat de aroma vrij komt. (dit hoef je alleen maar bij het eerste gebruik te doen)
  3. Druk met de punt van de pen in het uiteinde van het filter om de filter op smaak te brengen
  4. Voor een sterkere smaak trek je met de pen één keer een streep over de gehele zijkant van de sigaret.

FrutaStick gebruiken

Inhoud: 1 Fruta Stick

Wat kun je nog meer doen met de FrutaStick?

Maak je mondmasker weer fris met de Frutastick Menthol

Je kunt de Frutastick ook gebruiken om jouw muffe mondkapje weer een frisse geur te geven. Gewoon met de stift een streep trekken over het masker, en het masker ruikt weer heerlijk fris. En als je creatief bent dan zul je vast nog wel veel meer dingen verzinnen die je kunt doen met de Frutastick. Laat het ons weten!

FrutaStick Bundel aanbiedingen

Naast de standaard volumekorting die je krijgt als je 2, 5 of 10 Frutasticks bestelt, hebben we ook enkele buidelaanbiedingen samengesteld. Zo kun je onder andere kiezen uit een Frutastick & Clipper aansteker set. Je ontvangt dan een FrutaStick en 4 Clipper navulbare aanstekers. Kijk even hieronder, er zit vast wel een aanbieding voor je bij.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus FrutaStick - Aardbeien
Novus FumusFrutaStick - Aardbeien

Aardbeien-aroma stift voor 800 tot 1000 sigaretten.

Op voorraad
€9,95 Incl. btw