Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering

Kleine glazen bong - 25cm

Novus Fumus Kleine glazen bong - 25cm
Productomschrijving
Kleine glazen bong WB-235Als jij een shot wilt van jouw favoriete kruiden, dan doe je dat natuurlijk niet met een shotglaasje, maar met de Kleine Bong Glas WB-235. Het kan voorkomen dat de hete rook op je keel slaat, maar daar heeft de Kleine Bong Glas een oplossing voor: een ingebouwde percolator! Een percolator is een extra ruimte binnen de bong ...

Kleine glazen bong WB-235

Als jij een shot wilt van jouw favoriete kruiden, dan doe je dat natuurlijk niet met een shotglaasje, maar met de Kleine Bong Glas WB-235. Het kan voorkomen dat de hete rook op je keel slaat, maar daar heeft de Kleine Bong Glas een oplossing voor: een ingebouwde percolator! Een percolator is een extra ruimte binnen de bong dat zorgt voor meer interactie tussen de rook en het water. Hierdoor wordt de rook beter gefilterd en koelt het ook iets af. Zo voelt de rook zachter op je keel.

Kleine Bong Glas kopen

Leg de shotglaasjes maar aan de kant en neem een verkoelde teug van deze glazen bong. Als jouw bestelling vóór 17:00 uur bij ons binnen is, kun je de volgende werkdag al genieten van deze percolator bong.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Kleine bong - 25 cm
Novus FumusKleine bong - 25 cm

Kleine bong met ingebouwde percola...

Kleine bong met ingebou...

Op voorraad
€36,95 Incl. btw