Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Lemon Cheesecake - HHC Preroll | Koop nu voor 12,50 € - Een unieke en heerlijke combinatie van verse citroenen en romige cheesecake in deze topproductpre-roll

The High Company Lemon Cheesecake - HHC Preroll | Koop nu voor 12,50 € - Een unieke en heerlijke combinatie van verse citroenen en romige cheesecake in deze topproductpre-roll
Productomschrijving
Lemon Cheesecake - HHC Preroll Verse citroenen en romige cheesecake gecombineerd in deze verrukkelijke pre-roll! Kenmerken: Unieke smaakcombinatie van verse citroenen en romige cheesecake Hoog gehalte aan cannabinoïden voor een langdurige, opbeurende high Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige bloemen Perfect voor een discrete e...

Lemon Cheesecake - HHC PrerollVerse citroenen en romige cheesecake gecombineerd in deze verrukkelijke pre-roll!

Kenmerken:

  • Unieke smaakcombinatie van verse citroenen en romige cheesecake
  • Hoog gehalte aan cannabinoïden voor een langdurige, opbeurende high
  • Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige bloemen
  • Perfect voor een discrete en smakelijke rookervaring

Beschrijving: De Lemon Cheesecake - HHC Preroll biedt een unieke en heerlijke rookervaring. Met de verfrissende smaak van verse citroenen en de romige sensatie van cheesecake, is deze pre-roll een ware traktatie voor je zintuigen.

Onze deskundige telers combineren oude, beproefde wietsoorten met hoogwaardige nieuwe strains om een van de beste rooksessies te creëren die je kunt vinden. De Lemon Cheesecake - HHC Preroll is rijk aan cannabinoïden, wat zorgt voor een langdurige high die je naar de wolken brengt en je urenlang zal laten zweven.

We hechten veel waarde aan kwaliteit, daarom worden alleen de beste bloemen zorgvuldig gekozen voor onze pre-rolls. Elke Lemon Cheesecake - HHC Preroll wordt met zorg gerold om je een soepele en bevredigende rookervaring te bieden.

Ontdek nu de unieke Lemon Cheesecake - HHC Preroll en geniet van de geweldige smaak en krachtige effecten van deze kwaliteitswiet.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

The High Company Lemon Cheesecake – HHC Preroll
The High CompanyLemon Cheesecake – HHC Preroll

Ontdek de verrukkelijke Lemon Cheesecake - HHC Preroll met verse citroenen en romige cheesecake smaak. Hoog in cannabinoïden voor een langdurige, opbeurende ervaring.

Snelle levering
€12,50 Incl. btw