Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo10 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Zo drink je Happy Tea: warm & koud

Hieronder vind je enkele algemene richtlijnen om het meeste uit jouw Happy Tea te halen. Er zijn 2 manieren om van Happy Tea te genieten: warm en koud. Drink het alleen of met vrienden en volg deze stappen om de beste ervaring te hebben.

Wat je nodig hebt:

  • Happy Tea en truffels
  • Heet water
  • Grote kop of theepot (1,5 liter)
  • Vrienden

Stap één: Bereid je theezakje voor met de juiste dosis

Als je voor jezelf aan het voorbereiden bent, gebruik dan één theezakje met 1-2 g dosis. Als je deelt, kan één theezakje genoeg zijn om te delen met maximaal 4 personen. Gebruik bij voorkeur 1-2 g truffels per persoon in het theezakje. Plet de truffel in stukjes en voeg ze toe aan het Happy Tea-zakje.

Stap twee: Kook het water

Eén theezakje is goed voor maximaal 1 liter water. Als je cold brew maakt, gebruik dan meer water. Plaats het gevulde Happy Tea-zakje in je gewenste theepot of kopje en giet er heet water bij.

Voor koude brouwsels, leeg het theezakje en de klein gemaakte truffels in een grote pot met heet water en laat het minstens 2 uur trekken.

Stap drie: Laat de thee trekken

Elk theezakje kan 3-4 keer opnieuw worden getrokken. Voor warme thee kun je hetzelfde theezakje hergebruiken met voldoende heet water voor 3-4 kopjes. Voor koude thee, filter de thee uit de pot en voeg meer water op kamertemperatuur toe om het te verdunnen.

Voeg honing toe om het zoeter te maken naar smaak.

Geniet totdat je iets voelt! Gooi het theezakje weg als je klaar bent. Als er nog water over is, kun je het nog een dag in de koelkast bewaren.

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 22:00

+31(0)858886846

Social media

Socials

10Review LogoWij scoren een 10 op Kiyoh

Novus Fumus

Mariastraat 22
5953NL Reuver
Nederland Bekijk op Google Maps

NL855001331B01
62892231
NL18ABNA0432010785