Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering

Start met microdoseren met McSmart Magic Truffels

Microdoseren is eigenlijk het regelmatig nemen van psychedelica, maar in kleine hoeveelheden. Deze praktijk wordt met de dag populairder. Voor ons is dat geen verrassing, want de potentiële voordelen zijn ongelooflijk. Gebruikers melden dat microdosering de creativiteit, focus en zelfvertrouwen kan beïnvloeden.

Natuurlijk weet je inmiddels dat onze magic truffels geweldig zijn voor psychedelische trips. Maar wist je dat Novus Fumus-truffels ook een goede keuze zijn voor microdosering? Al onze producten bevatten natuurlijke psilocybine, een van de beste psychedelische stoffen voor microdosering.

Zijn alle Novus Fumus Truffels geschikt voor microdosering?

Om het kort te maken: al onze magic truffels zijn prima geschikt voor microdosering. Dus als je een favoriete truffel hebt, gebruik die dan gerust. Het belangrijkste is dat een truffel een stabiele hoeveelheid psilocybine bevat. En dat is precies waar onze truffels om bekend staan!

Hoewel al onze producten kunnen worden gebruikt voor microdosering, hebben we ons ontwikkelteam aan het werk gezet met één specifiek doel: het vinden van de ultieme truffel voor microdosering.

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 22:00

+31(0)858886846

Social media

Socials

8,7Review LogoWij scoren een 8,7 op Kiyoh

Novus Fumus

Hoogstraat 56
5931GD Tegelen
Nederland Bekijk op Google Maps

NL855001331B01
62892231