Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo10 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Rapé Katukina Pau Mulata 7g - Traditioneel Amazone Sjamanistisch Kruidenpoeder voor Balans en Innerlijke Harmonie

Novus Fumus Rapé Katukina Pau Mulata 7g - Traditioneel Amazone Sjamanistisch Kruidenpoeder voor Balans en Innerlijke Harmonie
Productomschrijving
Ervaar de helende eigenschappen van Rapé Katukina Pau Mulata, een traditioneel Amazone sjamanistisch kruidenpoeder dat al eeuwenlang wordt gebruikt door de Katukina-stam voor het bevorderen van balans en innerlijke harmonie. Dit bijzondere kruidenmengsel wordt zorgvuldig bereid volgens de eeuwenoude kennis van de Katukina-stam en biedt een unieke ...

Ervaar de helende eigenschappen van Rapé Katukina Pau Mulata, een traditioneel Amazone sjamanistisch kruidenpoeder dat al eeuwenlang wordt gebruikt door de Katukina-stam voor het bevorderen van balans en innerlijke harmonie. Dit bijzondere kruidenmengsel wordt zorgvuldig bereid volgens de eeuwenoude kennis van de Katukina-stam en biedt een unieke en transformerende ervaring.

Raadpleeg een ervaren beoefenaar of volg de bijgeleverde instructies voor het op de juiste wijze toepassen van Rapé Katukina Pau Mulata. Gebruik altijd met respect voor de traditie en in een geschikte omgeving.

De dosering varieert afhankelijk van de individuele behoeften en ervaring. Begin met een kleine hoeveelheid en verhoog indien nodig, altijd rekening houdend met uw persoonlijke gevoeligheid en tolerantie.

Bestel Rapé Katukina Pau Mulata 7g vandaag nog bij Novus Fumus' Shamanshop en ervaar de kracht van dit eeuwenoude ritueel.

Productspecificaties

EAN
8718274717723

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Rapé Katukina Pau Mulata – 7 gram
Novus FumusRapé Katukina Pau Mulata – 7 gram

Ontdek Rapé Katukina Pau Mulata 7g, een traditioneel Amazone sjamanistisch kruidenpoeder voor balans en innerlijke harmonie. Bestel nu bij Novus Fumus' Shamanshop voor een unieke en transformerende ervaring!

Snelle levering

Deliverytime

€19,95 Incl. btw