• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rugzakken & Accessoires (11)

Merken
De producten op deze pagina zijn allemaal succesvolle Kickstarter.com projecten geweest. De LocTote rugzak heeft ruim 1.5 miljoen USD opgebracht, en de NOMATIC Travalbag ruim 3 miljoen. Je kunt ze nu voordelig bestellen zonder verzendkosten.

Rugzakken

Een rugzak is méér dan een gebruiksvoorwerp. Het is een maatje die je vergezelt naar je werk, naar school, naar de sportclub en zelfs mee op vakantie gaat. Rugzakken zorgen ervoor dat je je kostbaarste spullen zoals een laptop, telefoon en creditcard altijd bij je hebt. Wanneer je persoonlijke voorwerpen bij je draagt, is het dan ook logisch dat je kiest voor een tas die voldoet aan de allerhoogste eisen. Hij moet immers jouw kostbare bezit beschermen tegen weer, wind en diefstal. Bij Novus Fumus kun je terecht voor de allerbeste selectie.

Snijvaste rugzakken tegen diefstal

Wanneer je je spullen op je rug draagt, heb je wel je handen vrij, maar verlies je het zicht op je bezittingen. Dat maakt rugzakken kwetsbaar voor dieven en zakkenrollers. Met de rugtassen van LocTote hoef je je daar geen zorgen meer om te maken. Deze tassen zijn gemaakt van een speciaal, gepatenteerde stof die niet stuk te krijgen is. Met het meegeleverde slot kun je hem eenvoudig bevestigen aan een bankje of paal, zodat dieven de tas onmogelijk mee kunnen nemen. Kies je voor LocTote, dan kies je voor de sterkste rugzak ter wereld.

De beste bescherming voor je spullen

Ga je op reis, dan wil je een rugzak voldoende ruimte biedt en tegelijk comfortabel in gebruik is. De rugzakken van NOMATIC hebben maar liefst 20 innovatieve functies die het gebruiksgemak vergroten. De weerbestendige tas is voorzien van verschillende compartimenten die je spullen netjes gescheiden houden. Eén van de vakken is bovendien uitgerust met RFID Blocking, die je pasjes beschermt tegen skimmen. Met NOMATIC kies je voor een multifunctionele rugzak die groot genoeg is voor je spullen en klein genoeg om mee te nemen als handbagage.

Welke rugzak je ook kiest, bij Novus Fumus bestel je ze eenvoudig online en heb je een rugzak van de beste kwaliteit de volgende dag in huis.

NOMATIC Travel Pack
€261,25 €209,95
NOMATIC Backpack
€251,75 €199,95
LocTote SPORT Rugzak
€129,00
LocTote Cijferslot
€17,95
LocTote Antitheft Sack
€74,95
Toon 1 - 11 van 11