• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

LocTote Rugzak (6)

Merken
De LOCTOTE Flak Sack™ is de enige echte anti-diefstal rugzak die je op dit moment kunt kopen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat iemand er met je waardevolle spullen van door gaat.

LocTote rugzakken beschermen je waardevolle spullen tegen zakkenrollers en diefstal. Het gepatenteerde stof waarvan deze tas is gemaakt is nagenoeg niet kapot te krijgen. Opensnijden en scheuren van het stof duurt hierdoor te lang waardoor dieven en zakkenrollers als snel met lege handen op zoek zullen gaan naar een ander slachtoffer

Ook kun je de tas vastmaken aan vaste voorwerpen zoals een hekwerk, paal, bank of wat dan ook. De verstevigde nylon lus is voorzien van een messing hangslot met cijfercode. Ideaal voor in de trein, tijdens het (buiten)sporten of in het zwambad.

Duur? Dat hangt er een beetje van af. Stop je alleen een T-shirt en een paar boekjes er in dan wel. Maar wil jij je mobiel, tablet, laptop, pinpas en ID kaart beveiligen tegen skimmen, diefstal en zakkenrollers? Dan is dit echt wat voor jou en valt de prijs echt mee!


LocTote SPORT Rugzak
€129,00
LocTote Cijferslot
€17,95
LocTote Antitheft Sack
€74,95
Toon 1 - 6 van 6