• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ryanair Vouchers

Met je gespaarde punten kun je vanaf nu ook cadeaubonnen kopen van Ryanair. Je vindt ons Loyalty Programma linksonder in de hoek. (Oranje knop met tekst "Novus Loyalty Program").


Met Ryanair vlieg je vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht of Weeze (Duitsland) naar tientallen bestemmingen in Europa. Je bepaalt zelf waar je naar toe gaat.
Kijk voor een volledig overzicht van bestemmingen op www.ryanair.com

Ryanair voucher

Hoe wordt de cadeaubon verstuurd?

De cadeaubon wordt per e-mail verstuurd naar het adres dat je opgeeft, dus je kunt deze naar jezelf of naar de gelukkige ontvanger sturen. De naam van de ontvanger moet gelijk zijn aan de naam op zijn of haar paspoort, anders is de voucher niet geldig

Hoe kan ik mijn cadeaubon inwisselen?

Cadeaubonnen worden niet terugbetaald en kunnen ingewisseld worden bij het boeken van een vlucht op www.ryanair.com. 

Als je het tegoed van je cadeaubon niet helemaal in een keer gebruikt, sturen we je een nieuwe cadeaubon voor het resterende bedrag. De oorspronkelijke vervaldatum verandert niet*.

Je kunt je cadeaubon alleen inwisselen in de valuta waarin deze is uitgegeven.

Alleen de ontvanger kan de cadeaubonnen gebruiken. Als de boeking voor meer dan een persoon is, moet de naam van de ontvanger als eerste ingevoerd worden.

* Tegoedbonnen gekocht voor 27 november 2014 worden geannuleerd als de tegoedbon gedeeltelijk is ingewisseld.

Waar kan ik mijn cadeaubon voor gebruiken?

Rynair goedkope vluchten

Een avontuur, een romantisch uitje, de keuze is aan jou. Je kunt je cadeaubon gebruiken voor het betalen van vluchten, reisverzekeringen en bijbehorende belastingen, toeslagen en kosten. Je kunt deze niet gebruiken voor autohuur of hotelreserveringen.

Je kunt maximaal 4 cadeaubonnen per boeking gebruiken. Als het totaalbedrag van de vlucht hoger is dan de waarde van de cadeaubon(nen), dan kun je het verschil bijbetalen met een creditcard, betaalpas of PayPal.

Kan ik ook mijn Hotelovernachtingen betalen met de RyanAir vouchers?
Helaas is dat niet mogelijk, maar wij kunnen je wel €15 korting aanbieden als je Booking.com gebruikt.
Booking.com is wereldleider in online reserveringen van accommodaties. Er worden iedere dag meer dan 1.200.000 kamernachten gereserveerd.
Wil jij ook €15 korting op jouw Booking.com reservering? Klik dan hier 

 

Algemene voorwaarden

  • Cadeaubonnen kunnen niet worden gerestitueerd en kunnen hier worden ingewisseld op www.ryanair.com.
  • Ongebruikte cadeaubon-saldi worden opnieuw uitgegeven aan de cadeaubonontvanger middels een nieuwe cadeaubon met de oorspronkelijk van toepassing zijnde vervaldatum.*
  • Cadeaubonnen zijn 12 maanden (365 dagen) geldig vanaf de datum van uitgifte en kunnen worden ingewisseld op www.ryanair.com. De geldigheid van de cadeaubonnen kan niet worden verlengd.
  • Cadeaubonnen worden uitgegeven in de volgende coupures van € 25 en € 50
  • Cadeaubonnen kunnen alleen worden ingewisseld in de valuta van uitgifte.
  • Cadeaubonnen zijn alleen geldig voor gebruik door de cadeaubon-ontvanger en hun naam moet als eerste tijdens het boekingsproces ingevoerd worden.
  • Per boeking kunnen er maximaal 4 cadeaubonnen worden gebruikt, indien de totale vlucht prijs hoger is dan de waarde van de cadeaubon(nen) kan het prijsverschil betaald worden met een credit/debit card of met PayPal.
  • Cadeaubonnen kunnen gebruikt worden als betaling voor vluchten, reisverzekering en bijbehorende belastingen, toeslagen en kosten (niet voor autohuur of hotelboekingen).
  • Passagiersnaamveranderingen zijn niet toegestaan als een reservering is betaald middels het gebruik van een cadeaubon.
  • Tenzij anders bepaald door de toepasselijke wetgeving, worden uw contract met Ryanair en deze Algemene Voorwaarden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Ierland en alle geschillen die voortvloeien uit of in verband met deze overeenkomst en deze Algemene Voorwaarden zijn onderworpen aan de jurisdictie van de Ierse rechtbanken.

Vakantie Tips

Ga je binnenkort op vakantie? 
Wij geven je enkele vakantie-tips, zodat je het maximale uit je e-sigaret haalt en optimaal kunt blijven genieten.

vliegvakantie

 

Vliegvakantie

Je mag tijdens de vlucht niet dampen. Het is echter wel toegestaan om de e-sigaret in je handbagage mee te nemen. Bij de beveiligingscheck moet je rekening houden met de richtlijnen die vliegmaatschappijen stellen aan het vervoeren van vloeistoffen

- E-Liquids
• Alle e-Liquids moeten worden vervoerd in één transparante, hersluitbare plastic zak van max 20cm x 20cm met een maximale inhoud van één liter. Gebruik bijvoorbeeld hersluitbare diepvieszakjes, deze zijn ideaal.
• Je moet de zak volledig kunnen sluiten en deze moet in je handbagage passen.
• De zak met e-liquids moet uit de handbagage worden gehaald om apart te worden gescreend.

- Cartomizers
Cartomizers mogen in je handbagage worden vervoerd. Je hoeft deze niet in een transparante, hersluitbare zak te doen. 

- e-Sigaret
Omdat een vliegtuig gemiddeld op een hoogte van 10km vliegt, is de druk in de cabine veel lager dan wij gewend zijn. Dit heeft directe nadelen voor je e-sigaret. Verwijder alle vloeistof uit de clearomizer voordat je in het vliegtuig stapt. Dit voorkomt dat de e-sigaret gaat lekken. Doe je dat niet, dan zul je voor een vervelende verassing komen te staan. Bewaar in iedergeval de e-sigaret in een plastic zak, zodat je waardevolle spullen niet beschadigd raken mocht de e-sigaret gaan lekken. Neem een pakje papieren zakdoekjes mee om eventueel de e-sigaret schoon te maken.

Lekkages kunnen overigens niet op treden bij een Vinto Vape, EasyPuff, Atlantic of Magic Mist e-sigaret mits deze nog in de verpakking zitten.

Wilt je direct na uw vlucht snel genieten van een e-sigaret? Neem dan bijvoorbeeld een EasyPuff of Vinto Vape Intro kit mee in je handbagage.

Autovakantie

Gelukkig kun je tijdens de autorit blijven dampen, zonder dat je medepassagiers daar al te veel last van zullen hebben. Er komt immers geen rook vrij, en de geur van een e-sigaret is meer een geparfumeerde geur en blijft niet hangen.

- E-Liquids
Bewaar e-liquids bij voorkeur op een koele plaats, bijvoorbeeld in het handschoenenvakje. Parkeert je auto voor langere tijd, haal dan de e-Liquids uit je auto en bewaar deze in de (vakantie)woning

- Cartomizers
Cartomizers kunnen niet goed tegen warmte! De smaak en damp zullen snel afnemen als cartomizers te lang in een hete auto hebben gelegen. Neemt u een koelbox mee? Bewaar de cartomizers dan in de koelbox.  Voor het gebruik even op kamer temperatuur laten komen.
Heb je geen koelbox in je auto? Bewaar de cartomizers dan op een koele plaats? Veel auto's hebben een gekoelde drankenhouder of handschoenen vak. Een ideale plaats om je cartomizers te bewaren.

Neem voldoende e-Liquids / Cartomizers mee!

In ieder land kun je e-Liquids kopen, maar let er op dat de prijzen enorm per land verschillen. In Frankrijk bijvoorbeeld betaal je ruim € 5,00 tot € 6,00 voor een flesje van 10ml e-Liquid. Neem niet meer e-liquids mee dan je in Nederland zou gebruiken. Omdat je vaak actiever bent tijdens de vakantie zult je minder dampen en dus minder e-liquid nodig hebben.

Gebruik je Cartomizers? Neem dan zeker voldoende cartomizers mee. Iedere e-sigaret heeft namelijk zijn eigen cartomizers. Bij Novus Fumus hebben wij een selectie gemaakt van cartoimizers die allemaal dezelfde schroefdraadtype hebben. De kans is echter heel klein dat je in het buitenland geschikte cartomizers in de winkel kunt kopen. Bij Novus Fumus ontvang je bij het aankopen van multipacks een korting die kan oplopen tot wel 20%.
Wil je geen enkel risico lopen? Neem dan een pakje lege cartomizers van Magic Mist mee. (klik hier). Deze kun je zelf vullen met e-liquid. Ideaal als u ooit echt helemaal zonder komt te zitten.

 

Extra batterijen

Niets is zo vervelend als een lege batterij of een kapotte batterij. Neem daarom altijd een extra batterij mee, of een reserve e-sigaret. Je hebt dan altijd een backup voor het geval dat uw favoriete e-sigaret er mee stopt...(of als je deze kwijt raakt).

WIJ WENSEN JE EEN FIJNE VAKANTIE TOE!