• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Smartphone Gadgets (13)

Merken
Leuke, handige en unieke gadgets voor je smartphone.

Kickstarter producten

Bij Novus Fumus kun je terecht voor diverse innovatieve producten volgens de allerlaatste trends. In deze categorie vind je producten die hun financiering via Kickstarter hebben kunnen realiseren. Kickstarter is een succesvolle crowdfundingswebsite die ontwerpers de kans geeft via crowdfunding de producten aan de man te brengen. Op die manier krijgen creatieve mensen met geniale ideeën, maar zonder eigen kapitaal, tóch de kans hun mooie producten te verkopen. Wij laten je in onze webshop graag kennismaken met de nieuwste trends.

Unieke producten online kopen

Kickstarter heeft niet alleen voordelen voor de ontwerper, maar ook voor de consument. De website vormt namelijk meteen al een streng selectieproces waardoor alleen de allerbeste producten overblijven. Projecten die door middel van crowdfunding hun doelen behalen, hebben het vertrouwen van de consument al gewonnen en maken daardoor een grotere kans op succes. De producten die je bij Novus Fumus aantreft hebben allen een geslaagde Kickstarter campagne achter de rug en zijn van uitstekende kwaliteit gebleken. Met jouw aankoop haal je dus een succesvol product in huis waar je jarenlang mee vooruit kunt.

Trendy design en hoge kwaliteit

In het assortiment van Novus Fumus kun je eenvoudig een keuze maken uit allernieuwste Kickstarter producten met de nieuwste snufjes én in een trendy design. De producten zijn ontworpen door creatieve mensen die precies weten wat jij nodig hebt, en oog hebben voor belangrijke details. Er is gekozen voor materiaal van de allerbeste kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor hoogwaardige rugzakken en tassen met handige extra’s zoals snijvast materiaal en RFID bescherming. Of kies één van de andere innovatieve ontwerpen. Novus Fumus biedt je bovendien het gemak van online bestellen en snel thuis laten bezorgen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

RevolCam Smartphone Camera lenzen
Met drie hoge kwaliteit camera lenzen, een verstelbare helderheid LED en Selfie Mirror, RevolCam is ...
€59,95 €39,95
PowerUp 3.0 RC Vliegtuig
Vouw je eigen papieren vliegtuig en bestuur deze met je smartphone!
€49,95 €42,45
PowerUp FPV
Vlieg mee met je eigen gevouwen papieren vliegtuig!
€229,00 €194,65
Vodafone You Prepaid Sim 3 Gb Maandbundel
30 minuten bellen en tot 3 GB internetten in Nederland én de EU,
Vodafone You Prepaid Sim 1 Gb Maandbundel
10 minuten bellen en tot 1 GB internetten in Nederland én de EU,
Vodafone You Prepaid Sim 2 Gb Maandbundel
20 minuten bellen en tot 2 GB internetten in Nederland én de EU,
Powerbank
Handige powerbank. Inclusief Micro USB en Lightning connector
€14,95 €12,95
Toon 1 - 13 van 13