Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Multifunctionele telefoonstandaard met USB-oplaadbare aansteker

Productomschrijving
Met deze unieke telefoonaccessoire hoef je nooit meer zonder aansteker onderweg te zijn. Deze handige telefoonstandaard en aansteker in 1 is perfect voor drukbezette rokers die altijd in beweging zijn. De USB-oplaadbare aansteker bespaart je de moeite van het bijvullen van vloeistof en de ring op de houder fungeert als een stevige telefoonstandaard...

Met deze unieke telefoonaccessoire hoef je nooit meer zonder aansteker onderweg te zijn. Deze handige telefoonstandaard en aansteker in 1 is perfect voor drukbezette rokers die altijd in beweging zijn. De USB-oplaadbare aansteker bespaart je de moeite van het bijvullen van vloeistof en de ring op de houder fungeert als een stevige telefoonstandaard. Geniet van handsfree bellen en perfecte video's kijken, waar je ook bent. Plak de polymeer nano 3m-lijm aan de achterkant van jouw telefoon en wees gerust dat jouw telefoon veilig vast zit. Dit veelzijdige telefoonaccessoire is een must-have voor iedere roker, of je nu op het strand, thuis of op de camping bent.

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Bianca op 29 November 2022

  Leuk hebbedingetje

  ...

  Leuk hebbedingetje

  • +Werkt prima
  • -Snel leeg
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Telefoonstandaard & aansteker
Novus FumusTelefoonstandaard & aansteker

Deze handige telefoonstandaard en aansteker in 1 is een must-have voor rokers onderweg! De USB-oplaadbare aansteker en telefoonstandaard maken perfecte video's en handsfree bellen mogelijk. Plak hem eenvoudig vast en vergeet nooit meer een aansteker.

Op voorraad
€14,95 Incl. btw