Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)

Upends UpOX Startset

Novus Fumus Upends UpOX Startset
Productomschrijving
UPENDS UpOX startsetEen compleet pod systeem e-sigaret met een interne batterij van 400mAh. De batterij kan worden opgeladen met de meegeleverd USB-C kabel. Opladen duurt circa 30 minuten en bij gemiddeld gebruik zal de e-sigaret tot één dag meegaan.Uniek aan het design van de UpOX is dat de pod ondersteboven in de batterij geplaatst kan worden. ...

UPENDS UpOX startset

Een compleet pod systeem e-sigaret met een interne batterij van 400mAh. De batterij kan worden opgeladen met de meegeleverd USB-C kabel. Opladen duurt circa 30 minuten en bij gemiddeld gebruik zal de e-sigaret tot één dag meegaan.

Uniek aan het design van de UpOX is dat de pod ondersteboven in de batterij geplaatst kan worden. Doe dit wanneer u de elektrische sigaret bij u draagt in een broekzak of tas. Dit voorkomt dat er stof of andere bacteriën van buitenaf in het mondstuk kunnen dringen.

De UpOX is een mini open pod systeem welke is ontworpen naar aanleiding van het jaar van de stier.

UPENDS UpOX pods

De UpOX pods kunnen worden gevuld met maximaal 2ml e-liquid. Dit kan worden gedaan via de zijkant van de pod. De coil is intern ingebouwd en dus niet los te vervangen. Met een weerstand van 1.2Ohm is het uitermate geschikt om als MTL e-sigaret te gebruiken.

Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of verbrand begint te proeven is het tijd om een nieuwe pod te plaatsen. De coil is gemaakt van 100% organisch katoen, dit zorgt voor een perfecte smaakbeleving van de door u gekozen e-liquid. Zowel freebase als nicotine salt e-liquids kunnen worden gebruikt in de pod.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus UpOX Startset
Novus FumusUpOX Startset

Pod systeem e-sigaret

Op voorraad
€13,95 Incl. btw