Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Polska -Jet flame Aansteker

Novus Fumus Polska -Jet flame Aansteker
Productomschrijving
De Polska Jet Flame aansteker is een herbruikbare aansteker met een krachtige en verstelbare jetvlam. De aansteker is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en duurzaam te zijn, en is ideaal voor het aansteken van sigaretten, kaarsen en andere rookwaar. De jetvlam van de Polska aansteker is krachtig en gericht, waardoor het aansteken van sigaretten...

De Polska Jet Flame aansteker is een herbruikbare aansteker met een krachtige en verstelbare jetvlam. De aansteker is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en duurzaam te zijn, en is ideaal voor het aansteken van sigaretten, kaarsen en andere rookwaar.

De jetvlam van de Polska aansteker is krachtig en gericht, waardoor het aansteken van sigaretten en andere rookwaar gemakkelijk en snel gaat. De vlam kan worden aangepast om de grootte ervan te variëren, zodat je de ideale grootte voor jouw toepassing kunt vinden.

De Polska Jet Flame aansteker heeft een stijlvolle en moderne uitstraling, met een slank en gestroomlijnd ontwerp. De aansteker is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een stevige en duurzame behuizing die bestand is tegen slijtage en beschadiging.

Het is belangrijk om op te merken dat het roken van tabak en andere stoffen schadelijk kan zijn voor de gezondheid en dat het gebruik van aanstekers veiligheidsrisico's met zich mee kan brengen. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van aanstekers en om ze buiten bereik van kinderen te houden.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Polska -Jet flame Aansteker
Novus FumusPolska -Jet flame Aansteker

Jet flame Aansteker met een afbeelding van de Poolse adelaar met kroon, het nationale symbool van Polen.

Op voorraad
€6,95 Incl. btw