Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)

Pax 3.5 Vaporizer Kit

Productomschrijving
De gepatenteerde temperatuurregeling van deze Vaporizer haalt het beste uit je cannabis en concentraat. Je krijgt consistente smaken, aroma's en potentie. Allemaal zonder de schadelijke bijproducten van verbranding.Wil je een andere ervaring? Activeer een van de vier temperatuurmodi met één klik op de knop. Of gebruik de PAX-app voor nauwkeurige ...

De gepatenteerde temperatuurregeling van deze Vaporizer haalt het beste uit je cannabis en concentraat. Je krijgt consistente smaken, aroma's en potentie. Allemaal zonder de schadelijke bijproducten van verbranding.

Wil je een andere ervaring? Activeer een van de vier temperatuurmodi met één klik op de knop. Of gebruik de PAX-app voor nauwkeurige bediening.

PAX3 Vaporizer complete kit

Intelligent, intuïtief en direct. Een echte draagbare vaporizer voor tweeërlei gebruik voor zowel losse bladeren als concentraten. Nu verkrijgbaar in nieuwe matte afwerkingen. Levert binnen 22 seconden een sterke, pure damp en de daaropvolgende opwarming is vrijwel onmiddellijk. De nieuwste batterijtechnologie voedt een oven met 2x de kracht van PAX 2. Bluetooth ingeschakeld voor compatibiliteit met de PAX Vapor-app. Concentraat-inzetstukken en 10 jaar beperkte garantie inbegrepen.

Dubbel gebruik

PAX 3 wordt geleverd met twee opties om van te genieten: Gewoon losse bladeren verdampen, of gemakkelijk overschakelen naar concentraten. Stel de PAX 3 in zoals jij hem wilt gebruiken.

Batterij met lange levensduur

Hoge prestaties met de nieuwe batterij. Je kunt de PAX 3 meerdere keren gebruiken zonder tussendoor op te hoeven laden.

Download de PAX app

Maak verbinding via Android of internet voor extra maatwerk en precisie. Geniet van een van de vijf dynamische modi - Standard, Stealth, Boost, Flavor of Efficiency - om het meeste uit je cannabis te halen.

Productspecificaties

EAN
840005600320

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

PAX Vaporizer Kit
PAXVaporizer Kit

De ultieme draagbare vaporizer voo...

De ultieme draagbare va...

Op voorraad
€249,00 Incl. btw