• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bruisballen voor een relaxte baddersessie (15)

Merken

Bruisballen

Bruisballen helpen je te ontspannen als je in bad ligt. Want met werk, kinderen, een studie, het huishouden en je sociale leven lijkt er soms geen einde te komen aan al je verplichtingen. Vergeet je niet te relaxen? Door lekker te ontspannen slaap je beter en sta je de volgende ochtend ook makkelijker op. Dus gooi alles aan de kant en stap gewoon in bad met één van onze bruisballen.

Handgemaakte bruisballen

De bruisballen in ons assortiment zijn handgemaakt. Zo verkopen we handgemaakte bruisballen van onder andere Handmade Soap. Dit Nederlandse bedrijf maakt heerlijke badbruisballen met unieke geuren, zoals watermeloen en eucalyptus. De kleuren van de bruisballen zorgen bovendien direct voor een glimlach op je gezicht. Zo gauw je een bruisbal in het water legt begint hij te draaien en bruisen. Je ruikt niet alleen de lekkere geur, maar de bruisballen zorgen ook voor een heerlijke sensatie.

Badbruisballen als cadeau

Een set bruisballen is ook heel leuk als cadeau. Tenminste: als de ontvanger een bad heeft natuurlijk. In deze hectische tijd kan iedereen wel wat ontspanning gebruiken. Kies voor een set met mandarijnengeur rond de kerst of Sinterklaas of juist voor bruisballen in een lieve mopshondenverpakking voor een dierenvriend. Of laat iemand genieten van de natuurlijke geur van sandelhout.

Bruisballen online kopen

Koop je bruisballen snel en veilig online bij Novus Fumus. Als je je bestelling op werkdagen voor 17.00 uur plaatst, dan verzenden we je pakket nog dezelfde dag. Je kunt dus morgen al in bad liggen met onze Flamingo badbruisballen of ontspannen met de geur van eucalyptus. Ben je helemaal klaar om je in een heet bad te laten zakken met een goed boek of een fijn tijdschrift erbij? Bestel je badbruisballen dan snel in onze webwinkel.

Handmade Soap Handgemaakte bruisbal Sandelwood
€9,95
Handmade Soap Handgemaakte bruisbal Framboos
€9,95
Novus Fumus Feline Fine Kat bruisballen
€15,95
Handmade Soap Handgemaakte bruisbal Watermeloen
€9,95
Novus Fumus Betoverend Koninkrijk badbruisballen - Zoet
€15,95
Handmade Soap Handgemaakte bruisbal Mandarijn
€9,95
Handmade Soap Handgemaakte bruisbal Passievrucht
€9,95
Novus Fumus Set van 16 bruisballen Lavendel
€43,20
Novus Fumus Set van 16 bruisballen Oceaan
€43,20
Handmade Soap Handgemaakte bruisbal Aardbeien
€9,95
Novus Fumus Botanische Tuin bruisballen
€15,95
Toon 1 - 15 van 15