• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Exclusieve make-up

Ben je op zoek naar exclusieve make-up om je goede trekken te accentueren en om de dingen die je niet zo mooi vindt te camoufleren? Onze make-up helpt je daarbij. Geniet eerst van een ontspannen bad met een bruisbal en hul je daarna in de zachte minerale poeders van Danny Suprime.

Exclusieve make-up van Danny Suprime

De parfums en make-up van Danny Suprime wordt wereldwijd verkocht. En dat is niet voor niets! De cosmetics van Danny Suprime is betaalbaar en van uitstekende kwaliteit. Long lasting lipstick en gezichtspoeders die je wangen van een gezond kleurtje voorzien. Je ziet er direct stralend uit als je de make-up van Danny Suprime gebruikt.

Poeder van Danny Suprime

Het Egyptian powder van Danny Suprime is een grote poeder voor gezicht, hals en decolleté. Het poeder is leverbaar in bronze of mat. Met bronzingpoeder geef je je huid een kleurtje, door het aan te brengen op je voorhoofd, de wangen, je kin en het puntje van je neus. Door het goed uit te vegen zie je er uit alsof je een paar heerlijke dagen in de zon hebt doorgebracht. Het matte Egyptian powder zorgt er niet alleen voor dat je huid zachter en gladder lijkt, maar verdoezelt tegelijkertijd ook de oneffenheden.

Danny Suprime Egyptian lipstick

De Egyptian lipstick van Danny Suprime is leverbaar in één tint. Waarom? Omdat deze longlasting lipstick zich aanpast aan de natuurlijke kleur van de lippen. Daarom heb je voortaan nog maar één lippenstift nodig. En omdat hij geschikt is voor elk huidtype, kan iedere vrouw hem dragen.

Lees meer
Merken
Danny Suprime Egyptian Powder
€8,95
Danny Suprime Egyptian Powder - LUXE Set
€19,95
Danny Suprime Egyptian Magic Lipstick
€6,95