• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Scheren & Baard

Hier vind je alles wat je nodig hebt m.b.t. het scheren en verzorgen van je baard, snor of sik. Maar we hebben ook iets voor vrouwen: De Headblade ATX is een full body scheermes, en perfect om je benen te scheren. Mis je iets? Laat het ons weten

Baardverzorging

Heb jij een trendy 3-dagen baardje, een sik of een volle baard? De laatste tijd zie je steeds vaker dat mannen een baard laten staan. Het is mannelijk en je gezicht krijgt een compleet andere look. Hierdoor is een baard haast heilig voor de man. Zolang je goede baardverzorging gebruikt, kun je je uitstraling absoluut een boost geven maar doe je dit niet dan kun je er ook uitzien als een zwerver of woeste kabouter. Een baard is namelijk niet zomaar wat haar wat je op je gezicht laat groeien, er komt nog het een en ander bij kijken. Van scheermessen en kammen tot baardshampoo en wax. Een baard moet goed verzorgd worden met speciale producten voor baarden. Wat heb je nu echt nodig voor baardverzorging? Alles voor de perfecte verzorging van je baard heeft Novus Fumus in huis.

Olie en wax voor baard

Met onze verzorgingsproducten wordt en blijft je baard in topconditie gehouden. Naast scheermessen en kammen vind je ook fijne producten als olie en wax om je baard de aandacht te geven die het verdient. Zo kun je het ouderwetse scheermes proberen voor het strak aanzetten van je bakkebaarden, baardlijnen en sik. Hiermee creëer je zelf de perfecte baardlijnen die zo strak zijn dat mensen denken dat je bij een barbier bent geweest. De afgeschoren haren vang je eenvoudig op in de Beard Bib zodat je na het scheren nooit meer last hebt van haren in de wastafel of op de grond. Voor net dat beetje extra baardverzorging gebruik je een goede baardshampoo. Dit product reinigt je baard diep zonder je baardhaar al te veel uit te drogen. Het resultaat is een super schone en zachte baard. Als afsluiter verzorg je je baard nog met een olie of wax.


Als je vragen hebt over onze baardverzorging dan kun je bellen, mailen of chatten met Novus Fumus.

Lees meer
Merken
Headblade MOTO
€21,95
Headblade Headlube Aftershave Balsam
€11,50
Headblade HB6 Navul Blades
€14,95
Headblade ATX
€21,95
Headblade HeadSlick Scheercreme
€15,95
Mühle Double Edge mesjes
€2,95
Novus Fumus Shavette Cut Throat Razor - Hout
€12,50
Headblade HB4 Navul Blades
€12,95
Novus Fumus Baardolie "Woody"
€11,95
Novus Fumus Baardolie Sample Pack
€29,95
Novus Fumus Beard Bib
€19,95
Novus Fumus Beard Buddy
€16,95
Headblade Ghost
€15,95
Headblade Clearhead
€17,95
Novus Fumus Shavette Cut Throat Razor
€12,50
Novus Fumus Baardshampoo "Woody"
€19,95
Headblade Sport
€19,95
Mühle Rytmo - Gillette Fusion®
€107,00
Headblade Travel Shell
€9,95
Headblade Headcase Reis etui
€8,95
Headblade Headstand
€9,95
Headblade HB3 Navul Blades
€9,95
Novus Fumus Baardwax "Woody"
€14,95
Novus Fumus Woody Citrus Set
€49,95