Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Vitamine D2 – 180 capsules

Fit4Seasons Vitamine D2 – 180 capsules
Productomschrijving
Vitamine D2 is onder andere goed voor het skelet, het gebit en de spieren. Ook zorgt het mede voor de normale werking van het immuunsysteem en ondersteunt het de afweer. Een Vitamine D-tekort kan bijvoorbeeld ontstaan wanneer u te weinig in aanraking komt met zonlicht of niet genoeg vitamine D-rijk voedsel eet (dit zijn voornamelijk dierlijke produ...

Vitamine D2 is onder andere goed voor het skelet, het gebit en de spieren. Ook zorgt het mede voor de normale werking van het immuunsysteem en ondersteunt het de afweer. Een Vitamine D-tekort kan bijvoorbeeld ontstaan wanneer u te weinig in aanraking komt met zonlicht of niet genoeg vitamine D-rijk voedsel eet (dit zijn voornamelijk dierlijke producten). Fit4Seasons Vitamine D2 is afkomstig van paddenstoelen en volledig veganistisch.

Voordelen van Fit4Seasons Vitamine D2:

  • 25 mcg Vitamine D2 (1000 iu) per capsule
  • Ideale aanvulling bij weinig zonlicht
  • Ondersteunt de botten en tanden
  • Helpt het immuunsysteem
  • Is goed voor het celdelingsproces
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Ingrediënten per veganistische capsule:

25 mcg vitamine d2 (1000 iu). De capsules zijn 100% veganistisch op basis van paddenstoelen poeder. Hulpstoffen: microkristallijne cellulose, vegetarische magnesiumstearaat, siliconen dioxide, HPMC.

Hoe gebruik je Vitamine D2 van Fit4Seasons?

Wanneer je gebruik wil maken van de Vitamine D2 capsules van Fit4Seasons raden wij aan om 1x daags 1 capsule in te nemen. Neem de capsule bij voorkeur tijdens een maaltijd, met water, in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Algemene informatie

Vitamine D2 van Fit4Seasons is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Gebruik het nooit als vervanging maar juist als toevoeging binnen een gezond dieet. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Productspecificaties

EAN
8718274717952

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Fit4Seasons Vitamine D2 – 180 capsules
Fit4SeasonsVitamine D2 – 180 capsules

Vitamine D is van belang voor onder andere het skelet en het gebit. Een tekort kan uiteindelijk leiden tot zwakke of pijnlijke botten en tanden. Fit4Seasons Vitamine D2 kan daarom van waarde zijn voor een grote groep mensen.

Op voorraad
€17,50 Incl. btw