Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

100x Jack-Pod

Weezy 100x Jack-Pod
Productomschrijving
Jack-Pods zijn capsules die je gebruikt in combinatie met je Weezy wietpijpje, en kunnen worden gevuld met ongeveer 0,2 gram wiet of hasj. Zodra je een verse Jack-Pod in je Weezy hebt geladen, steek je deze aan en neem je ongeveer 2-3 trekjes. Laat de Jac-Pod afkoelen, draai de Jack-Pod, en steek hem opnieuw aan om het af te maken. Stash tube Zor...

Jack-Pods zijn capsules die je gebruikt in combinatie met je Weezy wietpijpje, en kunnen worden gevuld met ongeveer 0,2 gram wiet of hasj. Zodra je een verse Jack-Pod in je Weezy hebt geladen, steek je deze aan en neem je ongeveer 2-3 trekjes. Laat de Jac-Pod afkoelen, draai de Jack-Pod, en steek hem opnieuw aan om het af te maken.

Stash tube

Zorg dat je altijd een vers Jack-Pod bij de hand hebt met de Stash Tube voor de Weezy. In dit kleine buisje, die aan iedere sleutelhanger past, kun je tot vier stuks Weezy Jack-Pods bewaren. Zo kun je tot een gram wiet of hasj meenemen.

Actief koolstoffilters

In tegenstelling tot andere wietpijpen, bevat de Weezy een vervangbaar actieve koolstoffilter voor een betere rookervaring. De actieve filter verwijdert de meeste teer en ongewenste componenten uit de rook, waardoor er alleen smakelijke en krachtige rook overblijft om te inhaleren.

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Spaceblunt op 14 Mei 2022

  Het is wat het is

  ...

  Het is wat het is

  • +Originele pods
  • -Geen
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Weezy Jack-Pod
WeezyJack-Pod

100 Jack-Pod voor Jack-Pod apparaten als The Weezy, The Weezy S, The Hero en The Rebel.

Op voorraad
€19,95 Incl. btw