Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

ZIPPO - PLASMA ARC - INSERT

Productomschrijving
De Zippo Plasma Arc Insert is een vervangende aansteker insert voor Zippo aanstekers. In tegenstelling tot traditionele Zippo aanstekers, werkt de Plasma Arc Insert op een oplaadbare batterij en heeft het een elektronische vlam. De Plasma Arc aansteker werkt op basis van elektroden die door middel van een elektrische lading een vonk creëren tusse...

De Zippo Plasma Arc Insert is een vervangende aansteker insert voor Zippo aanstekers. In tegenstelling tot traditionele Zippo aanstekers, werkt de Plasma Arc Insert op een oplaadbare batterij en heeft het een elektronische vlam.

De Plasma Arc aansteker werkt op basis van elektroden die door middel van een elektrische lading een vonk creëren tussen twee punten. Dit genereert een krachtige, windbestendige vlam die ideaal is voor buitenactiviteiten en andere situaties waarin een traditionele aansteker het moeilijk kan hebben.

De Plasma Arc Insert heeft een oplaadbare batterij die kan worden opgeladen met behulp van een USB-kabel. De batterij heeft een lange levensduur en kan worden opgeladen in ongeveer een uur.

Het ontwerp van de Plasma Arc Insert is zo gemaakt dat het gemakkelijk kan worden geïnstalleerd in een traditionele Zippo aansteker. Het enige dat je hoeft te doen is de bestaande insert te verwijderen en de Plasma Arc Insert erin te plaatsen.

Een van de voordelen van de Plasma Arc Insert is dat het geen brandstof nodig heeft, waardoor het milieuvriendelijker is dan traditionele Zippo aanstekers. Bovendien is het een veiligere optie dan traditionele aanstekers omdat het geen open vuur heeft en windbestendig is.

Productspecificaties

EAN
4045233029721

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Zippo ZIPPO - PLASMA ARC - INSERT
ZippoZIPPO - PLASMA ARC - INSERT

Insert voor Zippo aansteker.

Snelle levering
€24,90 Incl. btw