WhatsApp
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

AromaClick Menthol applicator

14% sale
Productomschrijving
AROMACLICK is een gepatenteerd smaaksysteem voor filter sigaretten. Met AROMACLICK heb je volledige controle over de intensiteit van de menthol smaak van je favoriete sigaretten. Door de menthol aroma rechtstreeks in de binnenkant van het sigarettenfilter te vullen, kun je klikken en de sterkte en intensiteit van je aroma regelen. De AROMACLICK is...

AROMACLICK is een gepatenteerd smaaksysteem voor filter sigaretten. Met AROMACLICK heb je volledige controle over de intensiteit van de menthol smaak van je favoriete sigaretten. Door de menthol aroma rechtstreeks in de binnenkant van het sigarettenfilter te vullen, kun je klikken en de sterkte en intensiteit van je aroma regelen.

De AROMACLICK is universeel en kan worden gebruikt op zowel dikke als dunne SLIM sigarettenfilters dankzij de meegeleverde adapter. Het apparaat is ook geschikt voor IQOS Heets.

Hoe gebruik je de AROMACLICK? Verwijder de dop en plaats de sigarettenfilter met de plastic naald in de kop. Draai de punt van de applicator vijf keer voor de standaard smaak, maar als je meer of minder smaak nodig hebt tijdens het roken, draai dan meer of minder keren. Wacht 3-4 seconden tot het aroma zich over het filter heeft verspreid en geniet van je sigaret.

Als je geïnteresseerd bent in AROMACLICK, bekijk dan onze categoriepagina voor meer informatie. Met AROMACLICK kun je tot 840 sigaretten roken met één klik! Klik nu om te bestellen.

Reviews

4.4 / 5Based on 9 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Johan Cornil op 23 Juli 2023

  Voldoet volledig aan de verwachtingen

 • 4 / 5
  Gepost door: Kim op 27 Juni 2023

  Geeft een frisse menthol smaakt! Doet wat het beloofd

  ...

  Geeft een frisse menthol smaakt! Doet wat het beloofd

  • -Lekt vaak vloeistof
 • 3 / 5
  Gepost door: Wil op 25 Juni 2023

  Ik vind ze onhandig. Ik ga ze daarom ook terug sturen.

  ...

  Ik vind ze onhandig. Ik ga ze daarom ook terug sturen.

  • -Onhandig in gebruik
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

AromaClick Menthol applicator
AromaClickMenthol applicator

AROMACLICK is een gepatenteerd smaaksysteem voor filter sigaretten. Met één klik kun je tot 840 sigaretten roken en de intensiteit van de menthol smaak regelen.

Snelle levering

Deliverytime

€6,95€5,95 Incl. btw