• Lorem ipsum
3 Aug 2021
Click balletjes voor sigaretten - Hoe werkt dat?
Lees meer
22 Mei 2021
Verbod op smaakjes e-sigaret
Lees meer

Je bevindt je nu in onze online rookwinkel waar je diverse e sigaretten en alternatieven voor de menthol sigaret kunt kopen. Sinds het verbod op de verkoop van menthol sigaretten zijn diverse fabrikanten in het gat gesprongen om te zorgen dat je nog steeds kunt genieten van het roken van menthol sigaretten.

Alternatieven voor de menthol sigaret

Menthol sigaretten zijn verboden, maar producten om zelf menthol sigaretten te maken niet. Fabrikanten zijn hier handig op in gesprongen en hebben diverse producten in de markt gezet waarmee je van iedere sigaret een menthol sigaret kunt maken.

Voorbeelden hiervan zijn;

1. De Frutastick; een handige stift voorzien van menthol aroma. Door een simpele streep over de sigaret te tekenen, voorzie je deze van een menthol smaak

2. Click balletjes; Maak jouw eigen click sigaret met de Aroma King click balletjes. Stop een balletje in de filter en knijp deze kapot. De filter neemt de vrijgekomen menthol vloeistof op en jouw sigaret proeft meteen naar menthol.

3. Flavour Cards; ook wel smaakkaarten of geurkaarten genoemd. Als je een flavor kaart bij je sigaretten stopt, wordt de smaak van het kaartje opgenomen door de sigaret. Je kunt deze kaarten ook gebruiken om sporttassen en mondkapjes frisser te laten ruiken.

4e plaats Lightspeed Ecommerce50

In 2016 was Novus Fumus één van de snelst groeiende webwinkels van Nederland. Uiteraard zijn wij heel erg trots en bedanken dan ook al onze huidige klanten voor hun vertrouwen nu en het verleden.
Klik hier voor de volledige lijst van winnaars: Meer info

Novus is een jong en dynamisch bedrijf, en is sinds januari 2014 actief met het online verkopen van elektronische sigaretten, wijn, baard en scheerproducten, speelkaarten en rugzakken en reistassen. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur. Ook kun je contact met ons opnemen via onze live-chat. Vaak is er 's-avonds nog een medewerker online om je vragen te beantwoorden. 

Lees meer