• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Novus is een jong en dynamisch bedrijf, en is sinds januari 2014 actief met het online verkopen van elektronische sigaretten, rugzakken, wijn, scheer en baardverzorgings producten nog veel meer.


Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur. Ook kun je contact met ons opnemen via onze live-chat. Vaak is er 's-avonds nog een medewerker online om je vragen te beantwoorden. Als we niet online zijn dan kun je altijd een bericht achter laten. Wij reageren zo snel mogelijk.

Welke make-up kwast gebruik je waarvoor?
Er zijn zoveel make-up kwasten dat je haast niet weet welke je waarvoor moet gebruiken. In deze blog wordt het je haarfijn uitgelegd!
Lees meer
Grote voorjaarsschoonmaak voor de slaapkamer
Het wordt lente dus het is weer tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak! Met deze tips maak jij je slaapkamer weer spin en span.
Lees meer
Batterij van je smartphone snel leeg? Met deze 5 tips voorkom je dat!
Is de batterij van je telefoon snel leeg? Met deze tips houd de batterij van je smartphone het langer vol.
Lees meer
Moestuinkalender februari en maart
Heb je een moestuin of ben je van plan om er één te maken? Dan is februari een uitstekende tijd om hiermee te beginnen. We geven je alvast de moestuinkalender voor februari en maart.
Lees meer
Met deze trucs ben je zo van je winterdip af
Koud en nat weer, grijze luchten en de stress van de feestdagen: het is helemaal niet zo gek dat veel mensen een winterdip hebben. Maar met onze tips ben je zo van je winterdepressie af.
Lees meer

Bekijk alles