• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Novus is een jong en dynamisch bedrijf, en is sinds januari 2014 actief met het online verkopen van elektronische sigaretten, rugzakken, wijn, scheer en baardverzorgings producten nog veel meer.


Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur. Ook kun je contact met ons opnemen via onze live-chat. Vaak is er 's-avonds nog een medewerker online om je vragen te beantwoorden. Als we niet online zijn dan kun je altijd een bericht achter laten. Wij reageren zo snel mogelijk.

8 makkelijke tips om te sparen
Moeite met sparen? Met deze 8 tips wordt het een stukje makkelijker!
Lees meer
6x fotogenieke plekken in Nederland
Ben je op zoek naar bijzondere locaties om te fotograferen? Deze 6 fotogenieke plekken leveren je prachtige plaatjes op.
Lees meer
7 goede redenen om een huisdier te nemen
Op Dierendag mag je huisdier extra in het zonnetje gezet worden. Niet alleen omdat je hond, kat, konijn of hamster de liefste is maar ook om deze andere 7 redenen
Lees meer
Inspiratie voor een warme woonkamer
We nemen langzaam afscheid van de zomer en gaan weer richting de donkere dagen. Hoog tijd om je interieur eens onder de loep te nemen.
Lees meer
Koken zonder pakjes en zakjes
Wil je wat gezonder gaan eten? Ga dan eens koken zonder pakjes en zakjes. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn.
Lees meer

Bekijk alles