• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Novus is een jong en dynamisch bedrijf, en is sinds januari 2014 actief met het online verkopen van elektronische sigaretten, wijn, scheer en baardverzorgings producten nog veel meer.
Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur. Ook kun je contact met ons opnemen via onze live-chat. Vaak is er 's-avonds nog een medewerker online om je vragen te beantwoorden. Als we niet online zijn dan kun je altijd een bericht achter laten. Wij reageren zo snel mogelijk.

De leukste carnavalssteden in Nederland
Drie dagen feesten in gekke pakjes en mooie kostuums: carnaval komt er weer aan. Dit zijn de leukste steden in Nederland om carnaval te vieren.
Lees meer
6 apps voor Valentijnsdag!
Vind je Valentijnsdag maar commercieel gedoe? Met deze gratis apps maak je er toch een romantische dag van.
Lees meer
Wintersport is niet compleet zonder deze dingen
Ga jij elk jaar op wintersport of droom je van je eerste keer op de lange latten? Met deze ingrediënten wordt wintersporten nog leuker
Lees meer
Gratis dagjes uit met kinderen
Ben je even inspiratieloos en weet je niet wat je dit weekend met de kinderen kunt doen? Deze gratis activiteiten zorgen gegarandeerd voor een gezellig dagje uit!
Lees meer
6x deze dingen zijn niet zo gezond als ze lijken
Van sommige voedingswaren denk je dat ze heel gezond zijn, maar niet alles is wat het lijkt. Deze 6 dingen zijn toch niet zo gezond als iedereen denkt.
Lees meer

Bekijk alles