• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Novus is een jong en dynamisch bedrijf, en is sinds januari 2014 actief met het online verkopen van elektronische sigaretten, rugzakken, wijn, scheer en baardverzorgings producten nog veel meer.


Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur. Ook kun je contact met ons opnemen via onze live-chat. Vaak is er 's-avonds nog een medewerker online om je vragen te beantwoorden. Als we niet online zijn dan kun je altijd een bericht achter laten. Wij reageren zo snel mogelijk.

Met deze trucs ben je zo van je winterdip af
Koud en nat weer, grijze luchten en de stress van de feestdagen: het is helemaal niet zo gek dat veel mensen een winterdip hebben. Maar met onze tips ben je zo van je winterdepressie af.
Lees meer
Leuke stedentrips voor de voorjaarsvakantie
Nog een paar weken en het is alweer voorjaarsvakantie. Reden genoeg om er eens even lekker op uit te gaan. Aangezien deze vakantie niet zo heel lang duurt, hebben we een selectie gemaakt van leuke stedentrips
Lees meer
Dit zijn de kleuren van 2018
Elk jaar worden er meerdere kleuren van het jaar gekozen: onder andere door Pantone, Flexa en Histor. Net als vorig jaar zijn vergrijsde tinten nog steeds helemaal hip. Kijk mee naar de Kleur van het Jaar 2018
Lees meer
Modetrends voor mannen in de 20e eeuw
Over modetrends voor vrouwen lees je wel vaker. Heel erg leuk, maar hoe zit het eigenlijk met de heren? In deze blog kijken we terug op de belangrijkste kledingtrends voor mannen uit de vorige eeuw.
Lees meer
De leukste films en series voor de kerstvakantie
De kerstperiode is een uitstekende tijd om eens lekker op de bank te kruipen met een deken, kop warme chocolademelk en een heerlijke film. Ik heb de leukste kerstfilms voor je op een rijtje gezet!
Lees meer

Bekijk alles