• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Novus is een jong en dynamisch bedrijf, en is sinds januari 2014 actief met het online verkopen van elektronische sigaretten, rugzakken, wijn, scheer en baardverzorgings producten nog veel meer.


Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur. Ook kun je contact met ons opnemen via onze live-chat. Vaak is er 's-avonds nog een medewerker online om je vragen te beantwoorden. Als we niet online zijn dan kun je altijd een bericht achter laten. Wij reageren zo snel mogelijk.

Modetrends voor mannen in de 20e eeuw
Over modetrends voor vrouwen lees je wel vaker. Heel erg leuk, maar hoe zit het eigenlijk met de heren? In deze blog kijken we terug op de belangrijkste kledingtrends voor mannen uit de vorige eeuw.
Lees meer
De leukste films en series voor de kerstvakantie
De kerstperiode is een uitstekende tijd om eens lekker op de bank te kruipen met een deken, kop warme chocolademelk en een heerlijke film. Ik heb de leukste kerstfilms voor je op een rijtje gezet!
Lees meer
Sinterklaas, wie kent hem niet?
Natuurlijk, Sinterklaas: we kennen hem allemaal. Maar ken je ook de geschiedenis van de goedheiligman? En hoe hij is ontwikkeld van Sinterklaas in Nederland tot Santa Claus in Amerika?
Lees meer
Wat geef je iemand met Sinterklaas?
Wat is nou een leuk cadeau om aan een andere volwassene te geven? Of aan het kind van je vrienden? Wij helpen je op weg.
Lees meer
Restaurants met twee of drie Michelinsterren
Altijd al eens willen eten in een sterrenrestaurant in Nederland? Lees dan snel verder.
Lees meer

Bekijk alles