• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Novus is een jong en dynamisch bedrijf, en is sinds januari 2014 actief met het online verkopen van elektronische sigaretten, rugzakken, wijn, scheer en baardverzorgings producten nog veel meer.


Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur. Ook kun je contact met ons opnemen via onze live-chat. Vaak is er 's-avonds nog een medewerker online om je vragen te beantwoorden. Als we niet online zijn dan kun je altijd een bericht achter laten. Wij reageren zo snel mogelijk.

Europese steden met het ultieme kerstgevoel
Ben jij ook zo dol op fonkelende kerststerren, duizenden mini-lampjes en feestelijke versieringen? De mooiste kerstetalages en kerstafdelingen vind je in deze Europese steden. Tijd voor een roadtrip!
Lees meer
Sinterklaasintocht 2017
De landelijke Sinterklaasintocht van dit jaar vindt plaats in Dokkum. Ga je er heen, maak er dan een lekker weekendje weg van.
Lees meer
8 ietwat gekke beauty tips die werken
Olijfolie op je scheermes, aspirines in je shampoo en scrubben met een puimsteen. Deze ietwat gekke beauty tips werken echt!
Lees meer
8 makkelijke tips om te sparen
Moeite met sparen? Met deze 8 tips wordt het een stukje makkelijker!
Lees meer
6x fotogenieke plekken in Nederland
Ben je op zoek naar bijzondere locaties om te fotograferen? Deze 6 fotogenieke plekken leveren je prachtige plaatjes op.
Lees meer

Bekijk alles