• Lorem ipsum

Online Rookwinkel

Je bevindt je nu in onze online rookwinkel waar je diverse e-sigaretten kunt kopen. Novus Fumus is een rookwinkel die gespecialiseerd is in de 2-delige e-sigaret. Deze esmoker kenmerkt zich doordat deze erg lijkt op een normale sigaret. Door gebruik te maken van vooraf gevulde "cartomizers" hoef je niet met vloeistoffen te knoeien, en bestaat er dus geen mogelijkheid om in direct contact te komen met de liquid. De meegeleverde Powerpack kun je zien als een sigaretpakje. Hierin kun je jouw e-sigaret bewaren als je deze niet gebruikt, en wordt de batterij automatisch opgeladen. Er is ook nog ruimte voor 3 extra cartomizers en een extra batterij. Alle producten worden direct uit voorraad geleverd, en als je op werkdagen vóór 17:00 uur bestelt, dan wordt jouw bestelling de volgende werkdag geleverd door UPS. Je ontvangt een Track en trace link zodra we jouw order hebben ingepakt en verzonden. Heb je vragen over een product of onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de Live Chat, email of telefoon.

E-sigaret navullingen

Bij de categorie "Cartomizers" vind je vooraf gevuld navullingen voor je e-sigaret. Een cartomizer ziet er uit als een filter van een sigaret en is gevuld met een liquid. Iedere cartomizer staat gelijk aan 10 tot 12 normale sigaretten en is verkrijgbaar in diverse tabaksmaken, maar ook vanille, koffie en menthol. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende nicotine gehaltes, variërend van 0mg (nicotine vrij) tot 20mg nicotine. Uiteraard leveren we ook diverse smaken liquids van verschillende merken. Deze e-liquids zijn zitten in 10ml flesjes en zijn geschikt voor alle gangbare e-sigaretten, mods en POD systemen.

Heb je vragen over de e-sigaret? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

4e plaats Lightspeed Ecommerce50

In 2016 was Novus Fumus één van de snelst groeiende webwinkels van Nederland. Uiteraard zijn wij heel erg trots en bedanken dan ook al onze huidige klanten voor hun vertrouwen nu en het verleden.
Klik hier voor de volledige lijst van winnaars: Meer info

Novus is een jong en dynamisch bedrijf, en is sinds januari 2014 actief met het online verkopen van elektronische sigaretten, wijn, baard en scheerproducten, speelkaarten en rugzakken. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur. Ook kun je contact met ons opnemen via onze live-chat. Vaak is er 's-avonds nog een medewerker online om je vragen te beantwoorden. 

20 Mar 2020
Hoe wij werken tijdens het Cornavirus?
Lees meer
17 Mar 2020
Amerikaanse overheid sluit onderzoek naar e-sigaret af
Lees meer