• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Novus is een jong en dynamisch bedrijf, en is sinds januari 2014 actief met het online verkopen van elektronische sigaretten, rugzakken, wijn, scheer en baardverzorgings producten nog veel meer.


Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur. Ook kun je contact met ons opnemen via onze live-chat. Vaak is er 's-avonds nog een medewerker online om je vragen te beantwoorden. Als we niet online zijn dan kun je altijd een bericht achter laten. Wij reageren zo snel mogelijk.

Koken zonder pakjes en zakjes
Wil je wat gezonder gaan eten? Ga dan eens koken zonder pakjes en zakjes. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn.
Lees meer
10 struggles die je herkent als je samenwoont met een ochtendmens
Is jouw partner een ochtendmens en jij een avondmens? Dan herken je vast deze 10 struggles.
Lees meer
Beginnen met je eigen moestuintje in september
Kriebelen je vingers om een eigen moestuin te beginnen? Je hoeft niet te wachten tot het voorjaar want ook in september kun je genoeg zaaien en planten.
Lees meer
7 stretchoefeningen voor een zittend beroep
Heb je een zittend beroep en merk je na een dag werken dat je spieren stijf en vermoeid zijn? Doe dan deze 7 stretchoefeningen vanachter je bureau.
Lees meer
De grappigste technologische snufjes voor honden
Ben je een hondenbaasje en houd je wel van technologische snufjes? Deze gadgets voor je viervoeter zijn ontzettend grappig en in sommige gevallen erg handig
Lees meer

Bekijk alles