Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo10 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Indian Elements Damiana

31% sale
Productomschrijving
Damiana van Indian Elements is een kruid met verschillende eigenschappen. Zo kan het gebruik een psychoactief effect opleveren dat vergelijkbaar is met een lichte marihuana soort. Waar Damiana voornamelijk om gewaardeerd wordt zijn de afrodiserende effecten. Het plantje wordt, met name in Mexico, al honderden jaren gebruikt als lustopwekkend en lib...

Damiana van Indian Elements is een kruid met verschillende eigenschappen. Zo kan het gebruik een psychoactief effect opleveren dat vergelijkbaar is met een lichte marihuana soort. Waar Damiana voornamelijk om gewaardeerd wordt zijn de afrodiserende effecten. Het plantje wordt, met name in Mexico, al honderden jaren gebruikt als lustopwekkend en libido verhogend middeltje.

Damiana in Drugslab

Drugslab is een educatief YouTube kanaal over drugs. In onderstaande video de do’s en don’ts om de risico’s te beperken bij het gebruiken van Damiana.

Damiana

De latijnse naam van de Damiana bloem is Turnera Diffusa. De plant komt vooral voor in Midden en Zuid Amerika. De plant behoort tot de Passiebloem familie en is te herkennen aan gele bloemetjes en groene bladeren.

Het plantje wordt al honderden jaren gewaardeerd en gebruikt door verschillende inheemse Amerikaanse stammen. Met name in Mexico heeft Damiana een respectabele reputatie verworven. Zo gebruikten Indianen het middel bij verschillende lichamelijke klachten. En door de hele geschiedenis heen, waren verschillende culturen het voornamelijk over één ding eens: Damiana is een afrodisium. Het zou het libido verhogen, seksuele capaciteiten verbeteren en genitale zones stimuleren. Met andere woorden: Damiana kan goed zijn voor de bedprestaties!

Inmiddels zijn we eeuwen verder en wordt Damiana nog steeds gebruikt als afrodisium. Ook komt het kruid terug in verschillende Mexicaanse dranken zoals Margherita. Daarnaast worden ook de rustgevende en verlichtende eigenschap zeer gewaardeerd. Deze effecten zijn te vergelijken met die van Marihuana. Overigens zit er geen THC in het plantje.

Indian Elements Damiana kan op verschillende manieren gebruikt worden, bijvoorbeeld door er thee van te zetten. Het kruid is goed te combineren met Muira Puama.

Ingrediënten:

Turnera Diffusa

Productspecificaties

EAN
8718274711844

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Indian Elements Damiana
Indian ElementsDamiana

Damiana is een kruid met verschillende eigenschappen. Het kan een psychoactief effect opleveren dat vergelijkbaar is met een lichte marihuana soort.

Snelle levering

Deliverytime

€9,95€6,85 Incl. btw