Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering

Vuse ePod Startset - Mint - 2 Pod's

Vuse Vuse ePod Startset - Mint - 2 Pod's
Productomschrijving
Vuse ePod startset + 12MG Mint pods (2x)Deze ePod startset van Vuse bevat een POD-systeem met 350mAh interne batterij. In de set worden twee Mint pods (12MG) meegeleverd.Het design zorgt ervoor dat u deze e-smoker eenvoudig kan meenemen in je broekzak of tas. De POD's zijn verkrijgbaar in verschillende smaakcombinaties.De ePod pods van Vuse zijn ge...

Vuse ePod startset + 12MG Mint pods (2x)

Deze ePod startset van Vuse bevat een POD-systeem met 350mAh interne batterij. In de set worden twee Mint pods (12MG) meegeleverd.

Het design zorgt ervoor dat u deze e-smoker eenvoudig kan meenemen in je broekzak of tas. De POD's zijn verkrijgbaar in verschillende smaakcombinaties.

De ePod pods van Vuse zijn gevuld met Nicotine Salt, hebben een e-liquid capaciteit van 1.9ml en zijn niet hervulbaar. Je dient de pod dus in zijn geheel weg te gooien wanneer deze leeg is.

Over de Vuse ePod-batterij

De batterij is intern verwerkt in de ePod en de capaciteit van 350mAh is - bij gemiddeld gebruik - voldoende voor een hele dag. De batterij is op te laden middels de bijgeleverde oplader. 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Vuse ePod Startset
VuseePod Startset

ePOD-startset van Vuse met een int...

ePOD-startset van Vuse ...

Op voorraad
€27,95 Incl. btw