Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Golden Teacher Growkit - Psilocyne Aurumescens

Productomschrijving
Kweek Zelf Golden Teacher Paddenstoelen met de All-in-one GrowKit van Mcsmart Wil je zelf Golden Teacher paddenstoelen kweken? Maak dan kennis met de All-in-one GrowKit van Mcsmart. Dit is de ideale oplossing voor het kweken van je eigen Psilocybe Aurumescens, beter bekend als de Golden Teacher paddenstoelen. Waarom Kiezen voor Golden Teacher? G...

Kweek Zelf Golden Teacher Paddenstoelen met de All-in-one GrowKit van Mcsmart

Wil je zelf Golden Teacher paddenstoelen kweken? Maak dan kennis met de All-in-one GrowKit van Mcsmart. Dit is de ideale oplossing voor het kweken van je eigen Psilocybe Aurumescens, beter bekend als de Golden Teacher paddenstoelen.

Waarom Kiezen voor Golden Teacher?

Golden Teacher paddenstoelen, ofwel "gouden paddo's", zijn de grootste paddenstoelensoort in onze collectie, met hoedjes van vijf centimeter in diameter. Ze bieden een intensere trip dan bijvoorbeeld de Colombian of de Ecuadorian en zijn in staat om je naar andere dimensies en hogere sferen te brengen.

Wat Krijg je met de Mcsmart All-in-one GrowKit?

Onze All-in-one GrowKit wordt geleverd inclusief:

- Een groeizak met luchtfilters
- Twee paperclips
- Eenvoudige instructies om van start te gaan

Voeg zelf water toe en volg de bijgeleverde instructies om je eigen Golden Teacher paddenstoelen te kweken.

Verwachte Opbrengst van de Golden Teacher GrowKit

Met de 1200cc All-in-one GrowKit van Mcsmart kan je een gemiddelde opbrengst verwachten van ongeveer 400 gram, verdeeld over drie vluchten. De eerste vlucht levert over het algemeen de grootste opbrengst op.

Eenvoudig in Gebruik en Houdbaarheid

Het kweken van je eigen Golden Teacher Magic Mushrooms is moeiteloos met de All-in-one GrowKit. Volg de instructies nauwkeurig en geniet van het proces. De GrowKit blijft ongeveer zes maanden houdbaar indien gekoeld bewaard. Let op: de houdbaarheid is beperkt buiten de koeling. Bewaar de paddenstoelen altijd buiten het bereik van kinderen, vanwege de van nature aanwezige hallucinogene stoffen psilocybine en psilocine.

Ben je klaar om je eigen Golden Teacher Magic Mushrooms te kweken en zelf te ervaren wat een echte trip inhoudt? Bestel vandaag nog de All-in-one GrowKit van Mcsmart en beleef de trip van je leven.

Productspecificaties

EAN
8718274710526
Visueel
☆☆☆☆☆+☆
Creativiteit
☆☆☆☆☆
Spiritueel
☆☆☆☆☆

Reviews

4.3 / 5Based on 7 reviews
  • 3 / 5
    Gepost door: Daniel op 13 April 2024

    Weak , I will not recommend that product better buy beer and joints it

  • 5 / 5
    Gepost door: Xxx op 6 April 2024
    I was growing in 1200 three times and every each time the harvest was good. Shrooms very tasty down in belly.
  • 3 / 5
    Gepost door: Gerd op 28 December 2023

    Leider hatte ich beim 1200cc Kit kaum einen Ertrag. Das 250cc kit hat mehr als das 3 fache erbracht, als das 1200cc. Für...

    Leider hatte ich beim 1200cc Kit kaum einen Ertrag. Das 250cc kit hat mehr als das 3 fache erbracht, als das 1200cc. Für das 250cc kann ich 5 Punkte geben, für das 1200cc keinen. Sorry aber bin von dem 1200cc ziemlich enttäuscht.

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Golden Teacher Growkit
Novus FumusGolden Teacher Growkit

Deze gouden paddo laat je zien hoe trippen moet. Het is de grootste paddenstoelensoort in de collectie. Ze hebben hoedjes die een diameter hebben van vijf centimeter. Deze paddo is het echte neusje van de zalm.

Snelle levering

Deliverytime

€37,95 Incl. btw