WhatsApp
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Space-E - De Psychedelische Energizer Voor Een Stevige Boost Op Festivals En Feestjes | Bestel Nu!

Productomschrijving
Ontdek de ultieme energieboost met Space-E - de psychedelische energizer die je lichaam en geest stimuleert! Speciaal ontworpen om jouw festivals, feestjes en andere stimulerende omgevingen naar een hoger niveau te tillen. Elke capsule van Space-E bevat een perfect uitgebalanceerde formule met krachtige ingrediënten zoals Hawaiian Baby Woodr...

Ontdek de ultieme energieboost met Space-E - de psychedelische energizer die je lichaam en geest stimuleert! Speciaal ontworpen om jouw festivals, feestjes en andere stimulerende omgevingen naar een hoger niveau te tillen. Elke capsule van Space-E bevat een perfect uitgebalanceerde formule met krachtige ingrediënten zoals Hawaiian Baby Woodrose, L-tryptofaan, cafeïne, L-tyrosine, theobromine, vitamine B6 en meer.

Deze energizer geeft je niet alleen een stevige energie-boost, maar ook een tintelende energiestoot met een dromerig en plezierig 'high' gevoel. Voor de echte avonturiers is er zelfs de mogelijkheid om de psychedelische kant van de formule te ontdekken door twee capsules te nemen. Gebruik deze hogere dosering wel in een rustige omgeving waar je je volledig kunt overgeven aan de trip.

Space-E is gemakkelijk te gebruiken - neem 1 tot 2 capsules ongeveer 45 minuten voor het gewenste effect. Let op dat je de maximale dosering van 2 capsules per 24 uur niet overschrijdt en dat de werking tot 60 minuten na inname pas merkbaar kan zijn.

Waarschuwing: zorg voor een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Houd dit product buiten bereik van kinderen en koel, droog en donker bewaard. Als je medische complicaties hebt, medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan eerst een arts, apotheker of deskundige voordat je dit product gebruikt. Stop direct met het gebruik als je ongewenste bijwerkingen ervaart. Dit product bevat cafeïne en is niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen.

Bestel vandaag nog jouw flesje Space-E en ontdek de ultieme energieboost die jouw festivals en feestjes onvergetelijk zal maken!

Productspecificaties

EAN
8718647037175

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Happy Caps Space-E
Happy CapsSpace-E

Ontdek Space-E - de psychedelische energizer die je lichaam en geest stimuleert! Bestel nu voor een stevige energie-boost en dromerig 'high' gevoel op festivals en feestjes.

Snelle levering

Deliverytime

€9,50 Incl. btw