Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Indian Spirit - Jurema (Mimosa hostilis) - 50g Wortelbast

Productomschrijving
Ervaar de betoverende wereld van Mimosa hostilis met Indian Spirit - Jurema (Mimosa hostilis) - 50g Grof Gesneden Wortelbast. Mimosa hostilis, ook bekend als Mimosa tenuiflora of Jurema, is een overblijvende struik afkomstig uit Brazilië en Mexico. Met een hoogte tot 8 meter en een snelle groei in de eerste vijf jaar, biedt deze struik een bijzond...

Ervaar de betoverende wereld van Mimosa hostilis met Indian Spirit - Jurema (Mimosa hostilis) - 50g Grof Gesneden Wortelbast. Mimosa hostilis, ook bekend als Mimosa tenuiflora of Jurema, is een overblijvende struik afkomstig uit Brazilië en Mexico. Met een hoogte tot 8 meter en een snelle groei in de eerste vijf jaar, biedt deze struik een bijzondere verbinding met de natuur.

Het belangrijkste actieve bestanddeel in Mimosa hostilis is DMT (dimethyltryptamine). De wortelbast van onze Mimosa hostilis bevat ongeveer 1% DMT, wat bijdraagt aan zijn krachtige eigenschappen. Deze wortelbast speelt een belangrijke rol in de geschiedenis en het heden van psychedelisch sjamanisme. Het wordt veel gebruikt bij het maken van analoge ayahuasca (anahuasca), een brouwsel dat vergelijkbaar is met ayahuasca.

Anahuasca is een term die wordt gebruikt voor een brouwsel met een vergelijkbare psychofarmacologie als ayahuasca, bestaande uit een MAO-remmende plant en een DMT-dragende plant. Mimosa hostilis is uniek omdat het zowel DMT bevat als gebruikt kan worden voor een oraal ingenomen brouwsel dat vergelijkbare visionaire ervaringen opwekt, zonder de hulp van een MAO-remmende plant.

De effecten van Mimosa hostilis kunnen worden vergeleken met die van een lage dosis LSD of psilocybine-paddenstoelen. Gebruikers melden veranderingen in perceptie en visies, zowel intern als extern. Wanneer het wordt gebruikt met een MAO-remmende plant, kunnen de effecten sterker en langer aanhouden. Wees voorzichtig, aangezien de ervaring overweldigend kan zijn. Begin altijd met een lage dosis als je nieuw bent met anahuasca of psychedelica in het algemeen.

De anahuasca-thee begint meestal na ongeveer dertig minuten effect te hebben, met visioenen die meestal hun hoogtepunt bereiken in het eerste uur en tot vier tot zes uur kunnen duren.

Indian Spirit - Jurema (Mimosa hostilis) - 50g Grof Gesneden Wortelbast kan op verschillende manieren worden gebruikt. Voor een psychoactief brouwsel van alleen Mimosa hostilis, meng je 30 gram (of 15 gram voor beginners) wortelbastpoeder met 150 ml koud water gedurende een uur. Filter de Mimosa eruit, bewaar de vloeistof en herhaal het proces met hetzelfde poeder. Combineer vervolgens de twee vloeistoffen en drink ze op een lege maag.

Voor het maken van anahuasca wordt Mimosa hostilis meestal verpoederd en verwerkt tot een heetwaterinfusie die anderhalf tot vier uur wordt gekookt. Een lage dosis is meestal 5 gram, een normale dosis is 10 gram en een hoge dosis is 15 gram. Dit wordt 15 tot 60 minuten na inname van een bereiding van 3 tot 4 gram Peganum harmala of 50 tot 150 gram Banisteriopsis caapi gedronken.

Voeg Indian Spirit - Jurema (Mimosa hostilis) - 50g Grof Gesneden Wortelbast toe aan je verzameling en verken de diepten van je bewustzijn met deze krachtige natuurlijke bron. Bestel nu op Novus Fumus!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Indian Spirit Jurema (Mimosa hostilis) - 50g
Indian SpiritJurema (Mimosa hostilis) - 50g

Ontdek de krachtige eigenschappen van Mimosa hostilis met Indian Spirit - Jurema (Mimosa hostilis) - 50g grof gesneden wortelbast. Verrijk je psychedelische ervaring en leer meer over het gebruik en de effecten. Bestel nu op Novus Fumus!

Snelle levering
€12,50 Incl. btw