Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Koop 300 Morning Glory Zaden - Psychoactieve Ipomoea Purpurea - NovusFumus.nl

Novus Fumus Koop 300 Morning Glory Zaden - Psychoactieve Ipomoea Purpurea - NovusFumus.nl
Productomschrijving
Ontdek 300 ZADEN van de intrigerende Ipomoea Purpurea - Morning Glory op NovusFumus.nl. Deze prachtige paarsblauwe bloem staat vooral bekend om zijn zaadjes, die psychoactieve stoffen bevatten. De Medicijnmannen maken al eeuwenlang gebruik van de psychedelische werking van de Morning Glory. Word een reseller en ontdek meer over McMystic Morning Gl...

Ontdek 300 ZADEN van de intrigerende Ipomoea Purpurea - Morning Glory op NovusFumus.nl. Deze prachtige paarsblauwe bloem staat vooral bekend om zijn zaadjes, die psychoactieve stoffen bevatten. De Medicijnmannen maken al eeuwenlang gebruik van de psychedelische werking van de Morning Glory.

Word een reseller en ontdek meer over McMystic Morning Glory op onze website. De psychoactieve stof in deze plant, ook wel bekend als Blauwe Winde, heet LSA (Lyserg Sauer Amide). LSA vertoont vergelijkbare effecten als LSD, wat niet verwonderlijk is gezien het feit dat Albert Hoffman, de uitvinder van LSD, het in 1938 in een laboratorium heeft ontdekt. LSA wordt gebruikt bij de productie van LSD en is tevens aanwezig in de zaadjes van de Ipomoea Purpurea.

Ervaar introspectieve, meditatieve en zelfs visionaire ervaringen met LSA. De intensiteit van de ervaring hangt af van de omstandigheden. Een omgeving met veel afleiding of fysieke activiteit zoals dansen of hardlopen kan leiden tot een andere ervaring dan wanneer je rustig zit.

De Zuid-Amerikaanse Inheemse stammen maken op verschillende manieren gebruik van deze zaden. Ze malen de zaden en laten ze weken in water, bij voorkeur in wijn of alcohol (alcohol trekt de derivaten beter uit). Dit vermindert tevens de bijwerkingen. Vervolgens nemen ze de geweekte zaden op een lege maag in.

Gebruik en Dosering

Maal de zaden fijn en week ze in wijn of water (alcohol trekt de stoffen beter uit). Slik vervolgens de zaden op een nuchtere maag.

De dosis van Ipomoea purpurea (Morning Glory) kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder je ervaring met psychedelica, je lichaamsgewicht en eventuele gevoeligheid voor de stof. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en de dosering niet te overschrijden.

Over het algemeen wordt aanbevolen om te beginnen met een lage dosis van ongeveer 1 tot 2 gram gedroogde zaden. Dit kan je helpen om de effecten te verkennen en je reactie op de stof te beoordelen. Naarmate je meer ervaring opdoet, kun je de dosis geleidelijk verhogen tot het gewenste niveau, maar altijd met de nodige voorzichtigheid.

Het is ook belangrijk om te weten dat de effecten van Ipomoea purpurea kunnen variëren en dat ze enige tijd nodig hebben om in te treden. Het kan tot 1-2 uur duren voordat je de volledige effecten voelt, en de totale ervaring kan 6-10 uur duren. Zorg ervoor dat je een veilige en comfortabele omgeving hebt en dat je in goed gezelschap verkeert tijdens je ervaring.

Onthoud dat het gebruik van psychedelica persoonlijk is en dat het belangrijk is om je eigen onderzoek te doen en je eigen grenzen te respecteren. Als je nog specifieke vragen hebt over Ipomoea purpurea of andere producten, sta ik klaar om je verder te helpen!

Productspecificaties

EAN
8718274711677

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Damian op 22 Juni 2023

    I didn't know you could do such things in your head. Incredible power and you have to be careful

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Morning Glory – 300 zaden
Novus FumusMorning Glory – 300 zaden

Ontdek de kracht van 300 Morning Glory zaden op NovusFumus.nl. Deze psychoactieve Ipomoea Purpurea zaden bieden intrigerende ervaringen. Bestel vandaag nog en ontdek de fascinerende wereld van Morning Glory!

Snelle levering
€7,95 Incl. btw