Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Libido Jelly: Krachtige Vloeibare Erectiepil zonder Bijwerkingen | Bestel Nu

Productomschrijving
Met Libido Jelly, een vloeibare erectiepil, ben je verzekerd van een snelle werking. In Zuid-Oost Azië is deze gepatenteerde oplossing al een enorme verkoop hit. In tegenstelling tot tabletten en capsules, wordt de oral-jelly direct door de maagwand opgenomen en afgegeven aan de bloedbaan. Dit zorgt ervoor dat de werkzame stoffen snel hun werk kun...

Met Libido Jelly, een vloeibare erectiepil, ben je verzekerd van een snelle werking. In Zuid-Oost Azië is deze gepatenteerde oplossing al een enorme verkoop hit. In tegenstelling tot tabletten en capsules, wordt de oral-jelly direct door de maagwand opgenomen en afgegeven aan de bloedbaan. Dit zorgt ervoor dat de werkzame stoffen snel hun werk kunnen doen. Binnen enkele minuten na inname zul je de aangename tinteling van een opkomende erectie in je kruis ervaren. Libido Jelly is een krachtig en effectief erectiemiddel zonder bijwerkingen. Bestel het nu en ervaar zelf de voordelen van Libido Jelly.

Reviews

1 / 5Based on 1 reviews
  • 1 / 5
    Gepost door: Joopie op 19 Februari 2023
    Werkt niet ik ga wel voor de kamagra jellys dat werkt wel deze werken niet
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Libido Jelly
Novus FumusLibido Jelly

Ontdek de voordelen van Libido Jelly, de krachtige vloeibare erectiepil zonder bijwerkingen. Bestel nu en ervaar binnen enkele minuten de aangename tinteling van een opkomende erectie in je kruis.

Snelle levering
€25,95 Incl. btw