Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Lions Mane Capsules - 120 stuks | Ontdek de Natuurlijke Kracht van Lion's Mane Capsules

McMyco Lions Mane Capsules - 120 stuks | Ontdek de Natuurlijke Kracht van Lion's Mane Capsules
Productomschrijving
Wat is Lion's Mane? Lion's Mane, ook bekend als Hericium Erinaceus, is een unieke paddenstoel die in de volksmond bekend staat als de Japanse Berg Priester of de sierlijke Pruikzwam. Deze natuurlijke schat, met zijn kenmerkende leeuwenmanen-achtige verschijning, wordt in de traditionele Chinese geneeskunde al eeuwen geprezen als "hou tou gu" - de a...

Wat is Lion's Mane? Lion's Mane, ook bekend als Hericium Erinaceus, is een unieke paddenstoel die in de volksmond bekend staat als de Japanse Berg Priester of de sierlijke Pruikzwam. Deze natuurlijke schat, met zijn kenmerkende leeuwenmanen-achtige verschijning, wordt in de traditionele Chinese geneeskunde al eeuwen geprezen als "hou tou gu" - de apenkop.

Gezondheidsvoordelen van Lion's Mane Lion's Mane wordt ook wel "Nature's Nutrient for the Neurons" genoemd vanwege zijn vermogen om de neurale gezondheid te ondersteunen. Het is een uitstekende keuze voor mensen die hun cognitieve functies willen verbeteren en kan bijdragen aan de behandeling van aandoeningen zoals:

  • Verminderde cognitieve functie
  • Symptomen van neurodegeneratieve ziekten zoals Alzheimer en Parkinson
  • Chronische ontsteking en oxidatieve stress
  • Angst en depressie

Waarom Kiezen voor Lion's Mane Capsules van Novus Fumus? Onze Lion's Mane capsules zijn zorgvuldig samengesteld voor optimale gezondheidsvoordelen. Ze zijn verrijkt met vitamine C en zink om het geheugen en de concentratie te bevorderen.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Bevatten 30% bètaglucanen en polysachariden
  • Eenvoudig in te nemen
  • Geschikt voor veganisten
  • Te combineren met andere geneeskrachtige paddenstoelen

Wat Zit Er in Onze Capsules? Elke veganistische capsule bevat 400 mg organisch Lion's Mane extract, verkregen uit het volledige vruchtlichaam van de paddenstoel, en een full-spectrum extract voor maximale potentie. Daarnaast zijn ze verrijkt met vitamine C en zink voor mentale helderheid.

Hoe Gebruik Je Lion's Mane Capsules? Neem dagelijks twee capsules tijdens de maaltijd met water. Overschrijd de aanbevolen dosering niet en houd het product buiten bereik van kinderen.

Bestel Nu voor een Scherpe Geest Voeg Lion's Mane toe aan je dagelijkse routine voor een scherpe geest en verbeterd welzijn. Bestel nu bij Novus Fumus en ervaar de voordelen van deze krachtige paddenstoel voor je cognitieve gezondheid.

Productspecificaties

EAN
8718274718294

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

McMyco Lion's Mane - Capsules
McMycoLion's Mane - Capsules

Ontdek de kracht van Lions Mane met onze hoogwaardige capsules. Verrijkt met Vitamine C en Zink voor een heldere geest. Ondersteunt neurale gezondheid en concentratie. Bestel nu en ervaar de voordelen van deze natuurlijke voedingssupplementen!

Snelle levering

Deliverytime

€34,95 Incl. btw