Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

MDAA – 6 stuks

Productomschrijving
Deze herbal partypill is een sterke energizer met alleen natuurlijke ingrediënten. Sommigen zeggen dat het een goed alternatief is voor MDMA. Na het nemen van één tot drie capsules word je overspoeld door een warme, energieke, euforische rush. Ingredienten: Vitamine B3, Lepidum Meyenii, Methyltheobromine, Chromium (III),2-aminoethaansulfonzuur,...

Deze herbal partypill is een sterke energizer met alleen natuurlijke ingrediënten. Sommigen zeggen dat het een goed alternatief is voor MDMA. Na het nemen van één tot drie capsules word je overspoeld door een warme, energieke, euforische rush.

Ingredienten: Vitamine B3, Lepidum Meyenii, Methyltheobromine, Chromium (III),
2-aminoethaansulfonzuur, Guarana-extract, L-tyrosine

Gebruik:
Neem een tot drie pillen in met een glas water of vruchtensap, een uur voor het gewenste effect.

Omschrijving:
MDAA is een fijne formule voor een avondje uit, bonden met je vrienden of gewoon om wat extra happines toe te voegen aan een speciale gelegenheid. Wordt dit ook jouw nieuwe alternatief voor MDMA?

Waarschuwing:
Verkoop en gebruik onder de 18 jaar niet toegestaan. Een voedingssupplement niet gebruiken als substituut voor een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen of andere simulanten, bij hoge/lage bloeddruk, hartklachten, bij zwangerschap en borstvoeding, schildklieraandoeningen, nierziektes, depressie, nervositeit en bij het gebruik van MAO-remmers, pas op met overmatig alcoholgebruik. De maximale dosering niet overschrijden.

Productspecificaties

EAN
9769077557534

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus MDAA – 6 stuks
Novus FumusMDAA – 6 stuks

Een goed alternatief voor MDMA

Op voorraad
€14,95 Incl. btw