Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Psilocybe Nirwana Truffels - 6 Sterkte - 15g

Productomschrijving
Psilocybe Nirwana Truffels zijn de nieuwste en sterkste psilocybine truffels in ons assortiment. Met een sterkte indicatie van 6 sterren behoren deze magische truffels tot de allersterkste truffels die er zijn. Deze truffels bieden een ongekende staat van bewustzijn, ook wel Nirwana genoemd. Dit Sanskriet-woord betekent 'uitwaaiïng' en beschrijft ...

Psilocybe Nirwana Truffels zijn de nieuwste en sterkste psilocybine truffels in ons assortiment. Met een sterkte indicatie van 6 sterren behoren deze magische truffels tot de allersterkste truffels die er zijn. Deze truffels bieden een ongekende staat van bewustzijn, ook wel Nirwana genoemd. Dit Sanskriet-woord betekent 'uitwaaiïng' en beschrijft perfect hoe deze truffels je meenemen op een reis naar het hoogste doel van 's menschen streven.

De effecten van deze truffels zijn buitengewoon sterk en zijn niet geschikt voor beginners. Bereid je voor op een diepgaande en dimensionale reis, waarbij je de diepste mysteries van het universum zult ontrafelen. Je ervaart intense visuals, scherpte van de zintuigen, extreme veranderingen in concepten van tijd en ruimte, creativiteit, inzicht in jezelf en nog veel meer. De effecten van deze truffels duren langer dan gemiddeld, tussen de 5 en 8 uur.

Om deze magische truffels te consumeren, kun je ze direct uit het vacuümverpakte pakje eten of er thee van zetten. Het is belangrijk om de truffels op een lege maag te consumeren voor een optimale werking. Let op bij het zetten van thee, want het water mag niet warmer zijn dan 68 graden Celsius om de werking van de psilocybine niet af te zwakken.

Als je besluit om deze truffels te gebruiken, raden we aan om een tripsitter bij je te hebben. Dit is een nuchter persoon die je kan helpen bij eventuele onaangename gevoelens tijdens de trip. We adviseren je om de truffels te gebruiken in een rustige en vertrouwde omgeving.

Bewaar je magische Psilocybe Nirwana Truffels op een droge plek in de koelkast bij een temperatuur tussen de 2 ºC en 4 ºC. De truffels zijn minimaal één maand houdbaar na aflevering en zijn voorzien van een houdbaarheidsdatum.

Kortom, als je een ervaren gebruiker bent van psychedelica en op zoek bent naar de ultieme bewustzijnservaring, zijn Psilocybe Nirwana Truffels een absolute aanrader. Let wel op de juiste dosering en geniet van deze bijzondere reis.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Nirwana Truffels 15 gram
Novus FumusNirwana Truffels 15 gram

Psilocybe Nirwana Truffel Ongelooflijk krachtige extreme visualisaties, intens brein activiteit en onuitputtende body energie, echt alles aan deze nieuwste Psilocybe Nirwana truffel is extreem!

Snelle levering
€16,95 Incl. btw