Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo10 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Het Fadiman-protocol: Een complete gids voor de ultieme psychedelische ervaring

Het Fadiman-protocol is een methode voor microdoseren, ontwikkeld door psycholoog James Fadiman. Het protocol richt zich op het regelmatig innemen van kleine hoeveelheden psychedelische stoffen, zoals psilocybine, om subtiele veranderingen in bewustzijn te ervaren zonder de intensiteit van een volledige dosis.

Het Protocol
Het Fadiman-protocol houdt in dat je op een vaste dag van de week een microdosis inneemt, meestal tussen de 0,1 en 0,3 gram truffels. Dit wordt gevolgd door twee dagen zonder inname, waarna de cyclus wordt herhaald. Dit schema zorgt ervoor dat je geen tolerantie opbouwt en de effecten consistent blijven.

Voordelen
Veel gebruikers rapporteren verbeterde focus, verhoogde productiviteit, verminderde angst en depressie, en verbeterde creativiteit. Het protocol wordt vaak gebruikt door mensen die hun dagelijkse functioneren willen verbeteren zonder de risico's van een volledige psychedelische trip.

Waarom het Fadiman-protocol volgen?
Het volgen van het Fadiman-protocol kan gunstig zijn voor mensen die subtiele verbeteringen in hun mentale en emotionele welzijn willen ervaren zonder de intensiteit van een volledige psychedelische ervaring. Door microdoseren kun je mogelijk je dagelijkse prestaties verbeteren, je stemming stabiliseren en je creativiteit verhogen, wat je algemene levenskwaliteit kan bevorderen.

Voorzorgsmaatregelen
Hoewel het Fadiman-protocol veel voordelen biedt, is het belangrijk om psychedelica altijd veilig en verantwoord te gebruiken. Begin met een lage dosis om je persoonlijke gevoeligheid te bepalen en houd een dagboek bij om de effecten te monitoren. Raadpleeg altijd een professional als je twijfels hebt.

Veelgestelde Vragen

Hoe lang moet ik het protocol volgen?
Het wordt aanbevolen om het protocol een aantal weken te volgen en daarna een pauze te nemen om te evalueren hoe je je voelt en welke effecten je hebt ervaren.

Zijn er bijwerkingen?
De meeste mensen ervaren geen bijwerkingen, maar sommigen kunnen lichte veranderingen in stemming of energie voelen. Het is belangrijk om je lichaam goed in de gaten te houden.

Kan ik het protocol combineren met andere supplementen of medicijnen?
Raadpleeg altijd een arts voordat je microdosering combineert met andere supplementen of medicijnen om ongewenste interacties te voorkomen.

Wat moet ik doen als ik een dosis vergeet?
Ga gewoon door met het schema zonder de gemiste dosis in te halen. Het is belangrijk om je aan de cyclus van het protocol te houden.

Is microdoseren legaal?
De legaliteit van psilocybine varieert per land. Controleer altijd de lokale wetgeving voordat je begint met microdoseren.

Hoe kan ik het beste mijn ervaringen bijhouden?
Het bijhouden van een dagboek waarin je je stemming, energie, productiviteit en andere relevante factoren noteert, kan nuttig zijn om de effecten van microdosering te monitoren.

Voorbeeldschema

DagActie
MaandagInname microdosis
DinsdagGeen inname
WoensdagGeen inname
DonderdagInname microdosis
VrijdagGeen inname
ZaterdagGeen inname
ZondagInname microdosis

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 22:00

+31(0)858886846

Social media

Socials

10Review LogoWij scoren een 10 op Kiyoh

Novus Fumus

Mariastraat 22
5953NL Reuver
Nederland Bekijk op Google Maps

NL855001331B01
62892231
NL18ABNA0432010785