Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

5x Sterkere Passiflora Incarnata Extract - 5 Gram | Natuurlijke Rustgevende Passiebloem Remedie | Psychoactieve Versterker & MAO-Remmer

Novus Fumus 5x Sterkere Passiflora Incarnata Extract - 5 Gram | Natuurlijke Rustgevende Passiebloem Remedie | Psychoactieve Versterker & MAO-Remmer
Productomschrijving
Duik in de wereld van natuurlijke remedies met McMystic Passion Flower, een hoogwaardig 5x extract van Passiflora Incarnata. Dit product, ook bekend als Passiebloem, is traditioneel gebruikt voor het behandelen van verschillende aandoeningen, en wordt nu zeer gewaardeerd om zijn rustgevende potentie. Met 5 gram van dit extract, krijg je de effecti...

Duik in de wereld van natuurlijke remedies met McMystic Passion Flower, een hoogwaardig 5x extract van Passiflora Incarnata. Dit product, ook bekend als Passiebloem, is traditioneel gebruikt voor het behandelen van verschillende aandoeningen, en wordt nu zeer gewaardeerd om zijn rustgevende potentie.

Met 5 gram van dit extract, krijg je de effectiviteit van Passiebloem die ongeveer vijf keer sterker is dan de standaard variant. Het is een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar natuurlijke, plantaardige oplossingen voor ontspanning en rust.

Naast de kalmerende effecten, staat Passion Flower bekend als een natuurlijke MAO-remmer. Dit betekent dat het de werking van bepaalde enzymen remt, waardoor het de potentie van verschillende psychoactieve producten kan versterken. Deze unieke eigenschap maakt het een waardevolle toevoeging aan je wellness-regime.

Let op: Het gebruik van dit krachtige extract vereist zorgvuldigheid. Hoewel het een natuurlijke bron is, kan het sterke effecten hebben en moet het met verantwoordelijkheid worden gebruikt.

Ontdek de voordelen van natuurlijke gezondheidsverbetering met ons 5x sterker Passiflora Incarnata extract. Kies voor McMystic Passion Flower voor een natuurlijke, effectieve oplossing voor rust en ontspanning.

Productspecificaties

EAN
8718274710717

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Passion Flower 5x
Novus FumusPassion Flower 5x

Ontdek McMystic Passion Flower, een 5x sterkere Passiflora Incarnata extract van 5 gram. Gebruikt voor zijn rustgevende effecten en bekend als een natuurlijke MAO-remmer, dit extract versterkt ook de werking van psychoactieve producten.

Snelle levering
€8,95 Incl. btw