Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo10 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

McMystic Passion Flower 5X Extract - 5 Gram Passiflora Incarnata, MAO-remmer

McMystic McMystic Passion Flower 5X Extract - 5 Gram Passiflora Incarnata, MAO-remmer
Productomschrijving
Het McMystic Passion Flower 5X Extract is een geconcentreerd supplement van Passiflora Incarnata, ook bekend als Passiebloem. Dit product wordt geleverd in verpakkingen van 5 gram en is specifiek ontwikkeld om ongeveer vijf keer sterker te zijn dan het standaard passiebloemextract. Wat maakt dit product uniek? Hoog Concentraat: Elk gram bevat de k...

Het McMystic Passion Flower 5X Extract is een geconcentreerd supplement van Passiflora Incarnata, ook bekend als Passiebloem. Dit product wordt geleverd in verpakkingen van 5 gram en is specifiek ontwikkeld om ongeveer vijf keer sterker te zijn dan het standaard passiebloemextract.

Wat maakt dit product uniek?

  • Hoog Concentraat: Elk gram bevat de kracht van vijf gram standaard Passiflora Incarnata.
  • Natuurlijke Rustgever: Traditioneel gebruikt voor zijn kalmerende eigenschappen, ideaal voor gebruik in stressvolle tijden.
  • Versterkt Psychoactieve Effecten: Werkt als een natuurlijke MAO-remmer, wat de effecten van bepaalde psychoactieve stoffen kan versterken.

Gebruik en Toepassing Dit extract dient zorgvuldig gebruikt te worden gezien de sterke werking. Het is belangrijk om te starten met een lage dosering en deze eventueel op te bouwen afhankelijk van het gewenste effect.

Veiligheid en Aanbevelingen

  • Consulteer een Expert: Raadpleeg altijd een gezondheidsspecialist voordat je begint met het gebruik van natuurlijke supplementen, vooral bij krachtige extracten zoals deze.
  • Dosering: Volg nauwgezet de aanbevolen dosering en verhoog niet zelfstandig de inname zonder professioneel advies.

Conclusie McMystic Passion Flower 5X Extract biedt een krachtige, natuurlijke oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar rust en potentieel de effecten van andere natuurproducten willen versterken. Met de juiste begeleiding kan dit extract een waardevolle toevoeging zijn aan je dagelijkse routine.

stic Passion Flower voor een natuurlijke, effectieve oplossing voor rust en ontspanning.

Productspecificaties

EAN
8718274710717

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

McMystic Passion Flower 5x Extract
McMysticPassion Flower 5x Extract

Ontdek de kalmerende krachten van McMystic Passion Flower 5X Extract. Bevat 5 gram van het krachtige Passiflora Incarnata extract, vijf keer geconcentreerder dan normaal. Ideaal voor natuurlijke ontspanning en versterking van psychoactieve effecten.

Snelle levering

Deliverytime

€8,95 Incl. btw