Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Peyote Cactus (Lophophora Williamsii) - 35mm - Natuurlijke Bron van Mescaline voor Spirituele Ervaringen

Productomschrijving
Peyote Cactus (Lophophora Williamsii): Uw Poort naar Spirituele Ontdekkingen Ga mee op een fascinerende reis van spirituele ontdekkingen met onze Peyote Cactus (Lophophora Williamsii). Deze bolvormige cactus, ongeveer 35mm in diameter, is een natuurlijke bron van mescaline (3,4,5-trimethoxyfenethylamine) - een stof die bekend staat om zijn krachti...

Peyote Cactus (Lophophora Williamsii): Uw Poort naar Spirituele Ontdekkingen

Ga mee op een fascinerende reis van spirituele ontdekkingen met onze Peyote Cactus (Lophophora Williamsii). Deze bolvormige cactus, ongeveer 35mm in diameter, is een natuurlijke bron van mescaline (3,4,5-trimethoxyfenethylamine) - een stof die bekend staat om zijn krachtige hallucinogene eigenschappen.

Oorsprong en Geschiedenis van Peyote

De Peyote cactus groeit oorspronkelijk in het noorden van Mexico en het zuiden van de Verenigde Staten. Hij heeft een rijke historie en wordt al eeuwenlang gebruikt in religieuze rituelen.

Onze Peyote Cactus

Onze Peyote Cactus is zorgvuldig gekweekt en geconditioneerd, klaar om jou een diepe spirituele ervaring te bieden. Hoewel de cactus langzaam groeit, wordt hij na 8 tot 15 jaar groot genoeg voor menselijke consumptie. Bij de juiste zorg bloeit deze prachtige cactus met een kleine roze bloem, wat een teken van gezondheid en groei is.

Verzorging van de Peyote Cactus

De Peyote cactus is een woestijnplant en dus gewend aan omstandigheden waarin water schaars is. Daarom heeft hij niet veel water nodig en kan hij slecht tegen te veel vocht. Hij houdt van zon, maar mag niet in de volle zon staan, vooral niet als hij binnenshuis wordt gekweekt. Een plek met gefilterd zonlicht of helder, indirect licht is ideaal. Zorg voor een zanderige, goed doorlatende grond, zoals een cactussen- en vetplantenmengsel. Verpot de Peyote cactus in het voorjaar of aan het begin van de zomer, als de cactus de rand van de pot bereikt.

De Psychedelische Ervaring van Peyote

Het gebruik van Peyote kan een unieke psychedelische ervaring creëren, waaronder veranderde waarnemingen van zicht, geluid en gevoel. Deze ervaringen kunnen variëren van subtiele tot intense hallucinaties. Let wel, mescaline is krachtig en moet met respect en voorzichtigheid worden benaderd. Zorg altijd voor een veilige en vertrouwde omgeving, een verantwoordelijke tripsitter en vermijd gebruik als je mentale of fysieke gezondheid niet optimaal is.

Belangrijke Veiligheidsvoorschriften:

* Gebruik de Peyote alleen bij een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid
* Vermijd het product bij depressie, hoge of lage bloeddruk, hart- en/of longklachten, diabetes of zwangerschap
* Niet in combinatie met alcohol, medicijnen en/of andere drugs gebruiken
* Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding
* Deelnemen aan het verkeer is niet toegestaan
* Niet gebruiken onder de 18 jaar

Consumptie van Peyote

Peyote is normaal gesproken voorbereid door de mescaline-gevulde knoppen van de plant te snijden. Deze knoppen kunnen gedroogd en daarna gegeten worden. Ze kunnen ook in water geweekt worden om een psychoactieve thee te maken. Of je nu kiest voor het traditionele plakje van 0,5 centimeter dik of voor een zelfgemaakte thee, de ervaring zal ongetwijfeld uniek zijn.

Laat je begeleiden op een reis van innerlijke ontdekking met onze Peyote Cactus. Onthoud dat de cactus niet in de volle zon mag staan en let goed op de juiste dosering om een veilige en positieve ervaring te garanderen.

Ga verstandig om met de Peyote cactus en geniet van deze bijzondere spirituele ervaring!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Peyote
Novus FumusPeyote

Ontdek de spirituele kracht van onze Peyote Cactus (Lophophora Williamsii), een natuurlijke bron van mescaline. Met een diameter van ongeveer 35mm, biedt deze psychoactieve cactus een unieke reis naar innerlijke exploratie.

Snelle levering
€12,85 Incl. btw