Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Psilocybe cubensis - Mexicana Magic Truffels

Productomschrijving
Psilocybe cubensis - Mexicana - Een Unieke Truffel Ervaring Verlang je naar een buitengewone ervaring? Ontdek dan de kracht van Psilocybe Mexicana, in de volksmond ook wel 'Fiesta del Color' genoemd. Deze magische truffel brengt je op een euforische trip vol levendige kleurwaarnemingen, alsof je je op een tropisch eiland bevindt. Wat ...

Psilocybe cubensis - Mexicana - Een Unieke Truffel Ervaring

Verlang je naar een buitengewone ervaring? Ontdek dan de kracht van Psilocybe Mexicana, in de volksmond ook wel 'Fiesta del Color' genoemd. Deze magische truffel brengt je op een euforische trip vol levendige kleurwaarnemingen, alsof je je op een tropisch eiland bevindt.

Wat zijn Magische Truffels?

Magische truffels, bekend om hun unieke, psychologisch verrijkende ervaringen, hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. Deze truffels zijn eigenlijk Sclerotia, clusters van myceliumdraden (schimmeldraden). Onder bepaalde omstandigheden, zoals een temperatuurdaling en vochttoename, creëren deze schimmeldraden het perfecte milieu voor paddenstoelengroei. Als de omstandigheden nog niet ideaal zijn, vormen de myceliumdraden Sclerotia (truffel) die voedingsstoffen opnemen voor toekomstige paddenstoelgroei.

Hoe te Gebruiken: Truffels Dosering en Consumptie

Veiligheid komt altijd eerst bij het consumeren van magische truffels. Begin altijd met de helft van het totale gewicht in een verpakking en evalueer na 30-45 minuten of je de dosis wilt verhogen. Voor de beste resultaten consumeer je truffels op een lege maag, goed kauwend voor optimale werking. Truffels kunnen ook in de vorm van thee of soep worden genomen. Bewaar ze op een donkere plek bij een temperatuur tussen 2°C en 4°C.

De Truffel Trip Ervaring

Afhankelijk van de dosering, kunnen truffels een fantastische, visuele en hallucinerende ervaring bieden, beter bekend als een 'trip'. De ervaring is subjectief en varieert afhankelijk van de geconsumeerde truffel en de ingenomen hoeveelheid. Wij bieden een diversiteit aan truffelsoorten in verschillende hoeveelheden.

Werkzame stof in Truffels: Psilocybine en Psilocine

Truffels bevatten de actieve substantie psilocybine, die in het lichaam wordt omgezet in psilocine, een stof met hallucinogene eigenschappen. Psilocine beïnvloedt de serotoninehuishouding in de hersenen, resulterend in de karakteristieke hallucinogene trip.

Naast psilocybine en psilocine, bevatten magische truffels ook nutriënten die bijdragen aan de opbouw, energievoorziening en regulering van het menselijk organisme. Ze bevatten onder andere koolhydraten, eiwitten, voedingsvezels, vitamine D, natrium, fosfor, kalium, calcium en ijzer.

Veiligheid en Gebruik van Truffels

Let op: Magische truffels bevatten van nature hallucinogene stoffen en zijn daarom niet geschikt voor iedereen. Ze dienen niet te worden geconsumeerd in geval van psychische gezondheidsproblemen, hoge of lage bloeddruk, hart- en/of longklachten, diabetes of zwangerschap. Vermijd ook het combineren van truffels met alcohol, medicijnen en/of andere drugs en neem niet deel aan het verkeer tijdens het gebruik. Gebruik truffels alleen als je 18 jaar of ouder bent en bewaar ze buiten bereik van kinderen.

Ontdek de Wereld van Truffels bij Novus Fumus

Bij Novus Fumus bieden we een breed assortiment aan truffels aan, waaronder de psilocybe Mexicana. Bestel gemakkelijk en snel online voor een unieke truffeltrip ervaring. Let wel, het gebruik van truffels kan risico's en bijwerkingen met zich meebrengen. Raadpleeg daarom altijd een arts voordat je truffels gaat gebruiken en volg de aanbevolen dosering nauwkeurig voor een veilige en plezierige ervaring.

Productspecificaties

EAN
8718274710366
Visueel
Creativiteit
☆☆☆☆
Filosofisch
☆☆☆

Reviews

5 / 5Based on 6 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Xxx op 5 Februari 2024

  Works, but there are better on this site

 • 5 / 5
  Gepost door: Kolja Strauss op 31 Januari 2024

  Stabiler Trip, es empfiehlt sich trotz speziellem Geschmack ordentlich zu kauen
  Lieferung war einfach zu verfolgen und ...

  Stabiler Trip, es empfiehlt sich trotz speziellem Geschmack ordentlich zu kauen Lieferung war einfach zu verfolgen und auch erstaunlich schnell

  • +Wirkung
  • +Lieferung
  • +Preis
  • -Visuelles
  • -Geschmack
 • 5 / 5
  Gepost door: Kiki op 10 Januari 2024
  Toller Trip! Sehr farbenfroh und angenehm. Würde ich wieder bestellen!
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Mexicana Truffels
Novus FumusMexicana Truffels

Ervaar de unieke en plezierige trip van truffels bij Novus Fumus. Bestel online en kies uit een breed assortiment, waaronder de psilocybe Mexicana. Lees ook onze tips voor veilig gebruik en geniet van de kleurrijke ervaring die truffels te bieden hebben.

Snelle levering

Deliverytime

€19,95 Incl. btw