• Lorem ipsum

Verbod op smaakjes e-sigaret

7 Jan 2021
door Willy van Knippenberg
Staatssecretaris Blokhuis wil de smaakjes in e-liquids verbieden. Men kan dan alleen nog maar één soort smaak kiezen: tabakssmaak. Alle andere smaken zoals bijvoorbeeld aardbei, mango of menthol worden verboden. En daar zijn wij het niet mee eens!
Tot 16 januari a.s. kan iedereen zijn mening geven aan het Nederlandse kabinet/ministerie over het ontwerpbesluit om de smaakjes voor de e-sigaretten te verbieden.

Het ontwerpbesluit over het smaakverbod voor de e-sigaret is gepubliceerd via een internetconsultatie en het publiek mag hier nu op reageren. In dit ontwerpbesluit staat het plan verder uitgewerkt waarmee de overheid met ingang van 1 januari 2022 alleen nog de tabakssmaak voor e-sigaretten zal toestaan. De Esigbond is het hier uiteraard niet mee eens en zal een reactie indienen op deze internetconsultatie. Daarbij richten wij ons op de economische gevolgen voor onze branche en weerleggen de argumenten die in het ontwerpbesluit aan de orde komen.

Zorg dat uw mening telt, laat van u horen! Reageren op de internetconsultatie kan tot en met 16 januari 2021 via deze link. Let op! Vergeet niet het vakje aan te vinken ‘Ik ga ermee akkoord dat mijn reactie op de website wordt gepubliceerd’, anders wordt de bijdrage niet gepubliceerd en kan het door anderen niet worden gelezen. Hoe meer reacties des te beter! Iedereen mag reageren. Deel deze oproep daarom ook met zoveel mogelijk anderen.
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter