Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je vragen? Schroom niet om contact met ons te zoeken.

Bestellingen

We kunnen jouw bestelling alleen aanpassen als we deze nog niet hebben verzonden. Neem contact met ons op en wij kijken wat we kunnen doen.

Wanneer jouw bestelling wordt afgeleverd hangt af van de verzendmethode die je kiest tijdens het bestellen.
Je kunt bij Novus Fumus kiezen uit de volgende opties;

  • Brievenbuspakje zonder track & trace
    • Deze optie is alleen beschikbaar bij pakketten tot 50 gram. We versturen jouw pakketje dan met een postzegel van PostNL. De levertijd varieert van 1 tot 3 werkdagen. Je ontvangt wel een verzendbevestiging, maar geen track en trace.
  • PostNL Brievenbuspakket
    • Deze optie is alleen beschikbaar als jouw bestelling door een brievenbus past. De afmetingen van een brievenbus zijn wettelijk vastgelegd. Je ontvangt een mail met track en trace informatie. De levertijd is meestal de volgende werkdag.
  • Pakketten
    • Moet jouw bestelling in een doosje? Dan wordt jouw pakketje meestal de volgende werkdag afgeleverd. Alle orders die we op werkdagen vóór 17:00 uur ontvangen, worden dezelfde dag nog verzonden.

Sommige producten zoals e-sigaretten, IQOS en HEETS mogen we niet naar landen buiten Nederland versturen. Dus woon je in België, en je kunt tijdens het afrekenen geen verzendmethode kiezen, dan heb je waarschijnlijk een product in je winkelmandje wat we niet mogen versturen.

Wil je een product retour sturen? Hier kun je een retourlabel aanmaken en uitprinten.

Wij vergoeden de kosten voor retourzending niet. De kosten voor retourzending zijn ongeveer € 6,95. Als je via onze tool de retour regelt, worden de kosten in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

Sinds kort kun je bestellingen ook afhalen in ons magazijn. Dit kan van Maandag t/m Vrijdag van 15:00 tot 17:00 uur, en in de weekenden op afspraak.

Ons magazijn bevindt zich op de volgende locatie;

Broeklaan 103 B
5953 NA Reuver

Telefoon: +31(0)858886846

Contact

Wil je contact met ons opnemen? Dat kan heel eenvoudig. Je kunt ons op de volgende manieren bereiken;

We zijn 7 dagen per week bereikbaar van 08:30 tot 22:00 uur.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te middels onderstaand contacformulier. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Je kunt klachten indienen over producten die Novus Fumus levert, alsook over de dienstverlening van Novus Fumus. Klachten worden binnen 14 dagen inhoudelijk beantwoord.

Laat een reactie achter

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over onze producten en diensten. Als je vraag hier niet bij staat, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

* Verplichte velden

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 22:00

+31(0)858886846

Social media

Socials

9Review LogoWij scoren een 9 op Kiyoh

Novus Fumus

Hoogstraat 56
5931GD Tegelen
Nederland Bekijk op Google Maps

NL855001331B01
62892231
NL18ABNA0432010785