• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Hoe kan ik betalen?

Je kunt bij ons online betalen met onder andere iDeal, Afterpay, Credit Cards en PayPal. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Het minimale orderbedrag is € 10,00

Je kunt er ook voor kiezen om via een bankoverschrijving te betalen. Wij versturen je order zodra wij je betaling hebben ontvangen.

Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten

Credit Cards

Credit Card betalingen handelen wij af via PayPal. Heb je geen PayPal account? Geen probleem.
Nadat je credit card als betaalmiddel hebt gekozen wordt je doorgestuurd naar het PayPal betaalscherm. Kies hier voor "Betalen als gast". Je kunt dan met je credit card betalen zonder dat je een PayPal account nodig hebt. Geen zorgen, er zijn geen extra kosten aan verbonden!

PayPal betaling

Nadat je op de link "Betalen als gast" hebt geklikt, kom je op een nieuwe pagina waarin je de credit card gegevens kunt invoeren. De betaling wordt verder afgehandeld door PayPal zonder dat er een PayPal account wordt aangemaakt.
AfterPay, Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor Novus Fumus het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren.

AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Novus Fumus achteraf betalen tot een bedrag van € 150,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250,00. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.