Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Over ons

Welkom bij Novus Fumus - Jouw Smartshop voor Bewustzijn en Wellness

Bij Novus Fumus begrijpen we dat bewustzijn en wellness belangrijk zijn voor jou. Daarom bieden we een breed scala aan producten in onze Smartshop die je kunnen helpen op je reis naar zelfontdekking, ontspanning en persoonlijke groei. Onze zorgvuldig geselecteerde assortiment omvat producten zoals psychedelica, kruidenextracten, smartdrugs en nog veel meer. Hieronder vind je een overzicht van enkele van onze meest populaire producten en termen die je kunt tegenkomen bij het verkennen van ons aanbod:

Psychedelica en Entheogenen:

In onze Smartshop vind je een verscheidenheid aan psychedelica zoals paddo's, LSD, DMT en mescaline. Deze natuurlijke stoffen kunnen unieke ervaringen teweegbrengen, waarbij ze het bewustzijn verruimen en vaak gepaard gaan met visuele hallucinaties. Entheogenen, zoals ayahuasca, peyote en ibogaïne, zijn stoffen die spirituele ervaringen kunnen opwekken en die traditioneel worden gebruikt in sjamanistische rituelen.

Truffels:

Truffels zijn ondergrondse sclerotia die psilocybine bevatten, een psychoactieve stof vergelijkbaar met die in paddo's. Ze bieden een vergelijkbare ervaring, zij het met een iets andere chemische samenstelling. Truffels zijn populair vanwege hun unieke effecten en kunnen je helpen bij het verkennen van je bewustzijn en innerlijke wereld.

Kruidenextracten:

Onze Smartshop biedt een breed scala aan kruidenextracten die verschillende effecten kunnen hebben. Bijvoorbeeld, Salvia divinorum is een kruid dat intense ervaringen kan veroorzaken, terwijl Kratom en Kanna bekend staan om hun ontspannende en stemmingsverbeterende eigenschappen. Deze extracten kunnen een waardevolle aanvulling zijn op je bewustzijnspraktijken.

Headshop-producten:

Naast onze selectie van bewustzijnsverruimende producten, bieden we ook een scala aan headshop-producten. Deze omvatten bongs, pijpen, vaporizers, grinders en vloeipapier. Ze zijn speciaal ontworpen om te worden gebruikt voor het roken of verdampen van kruidenmengsels of andere stoffen die je kunt vinden in onze Smartshop.

Smartdrugs en Nootropica:

Als je op zoek bent naar producten die gericht zijn op cognitieve verbetering, bieden we ook een selectie van smartdrugs en noötropica. Smartdrugs zoals modafinil en cafeïne kunnen je helpen je concentratie en energieniveaus te verhogen, terwijl noötropica zoals piracetam en L-theanine je geheugen en mentale prestaties kunnen verbeteren.

CBD-producten:

CBD, afgeleid van de hennepplant, staat bekend om zijn ontspannende en potentiële gezondheidsvoordelen. Bij Novus Fumus hebben we een verscheidenheid aan CBD-producten beschikbaar, waaronder oliën, capsules, topicals en vape-vloeistoffen. CBD wordt vaak gebruikt voor stressverlichting, pijnbeheersing en het bevorderen van een gevoel van welzijn.

Microdoseren:

Een andere fascinerende trend binnen de bewustzijnsruimte is microdoseren. Dit houdt in dat je kleine, sub-perceptuele doses psychedelica inneemt, zoals paddo's of LSD. Microdoseren heeft als doel de creativiteit, focus en het welzijn te verbeteren zonder een volledige psychedelische ervaring te ondergaan. Bij Novus Fumus vind je microdoseerproducten van hoge kwaliteit, speciaal samengesteld voor dit doel.

Ayahuasca en Sjamanistische Kruiden

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in diepgaande spirituele ervaringen en zelfontdekking, bieden we ook informatie over ayahuasca. Ayahuasca is een krachtig psychoactief brouwsel afkomstig uit het Amazonegebied, dat traditioneel wordt gebruikt in sjamanistische ceremonies. Het kan leiden tot diepgaande inzichten en emotionele genezing. Daarnaast vind je bij ons ook sjamanistische kruiden zoals salie, palo santo en wierookharsen, die worden gebruikt in spirituele rituelen, meditatie, zuivering en energetische reiniging.

Bij Novus Fumus is onze hoogste prioriteit jouw veiligheid en welzijn. We bieden alleen producten van hoge kwaliteit die voldoen aan de geldende wettelijke normen. Houd er echter rekening mee dat de wetgeving met betrekking tot Smartshop-producten kan variëren in verschillende landen en regio's. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de geldende wetten en voorschriften in jouw specifieke locatie.

Of je nu op zoek bent naar bewustzijnsverruiming, ontspanning, persoonlijke groei of gewoon nieuwsgierig bent naar het verkennen van de wereld van Smartshop-producten, bij Novus Fumus hebben we een breed assortiment aan producten om aan jouw behoeften te voldoen. Blader door onze website en ontdek de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van bewustzijn en wellness.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of bestel eenvoudig en discreet online via onze veilige webshop. Wij staan klaar om je te ondersteunen op jouw reis naar een hoger bewustzijn en welzijn.

 

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 22:00

+31(0)858886846

Social media

Socials

9Review LogoWij scoren een 9 op Kiyoh

Novus Fumus

Mariastraat 22
5953NL Reuver
Nederland Bekijk op Google Maps

NL855001331B01
62892231
NL18ABNA0432010785