Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)

Garantie & Retouren

Toch niet blij met je aankoop? Dan kun je dit binnen 30 dagen, na ontvangst van je product, bij ons melden.Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. 

Voorbeeld: haal een e-sigaret uit de doos en bekijk hem van alle kanten, maar ga er niet mee dampen.

Ook wanneer het product nét teveel ‘gebruikt’ is, laten we je er niet mee zitten. Neem dan contact met ons op om de retouropties te bespreken.
 
Voorbeeld:

Novus Fumus retouren

(100% retour alleen indien de producten compleet, in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) worden geretourneerd)

De hierboven genoemde percentages zijn de minimale percentages van het aankoopbedrag.

Retouraanvraag indienen

Je kunt hier een retouraanvraag indienen.

Na herroeping van je overeenkomst zullen wij uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) terugstorten op het rekeningnummer dat je hebt gebruikt om te betalen. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten retour hebben ontvangen of tot het moment dat je hebt aangetoond de producten te hebben opgestuurd, al naar gelang welk moment eerder valt.

Je ontvangt het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten van de heenzending (als je de volledige bestelling retourneert) van ons terug. Indien je zelfstandig en op eigen kosten het product wilt retourneren kun je deze zenden aan:

NOVUS FUMUS MAGAZIJN
Broeklaan 103B
5953 NA Reuver
Nederland

Wij vergoeden de kosten voor retourzending niet. De kosten voor retourzending via PostNL zijn ongeveer 6,95. Als je via onze tool de retour regelt, worden de kosten in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

Voeg bij de retourzending het Europese modelformulier toe [Download **hier** het wettelijk vastgestelde modelformulier om beroep te doen op je herroepingsrecht.].

Uitzonderingen:
Sommige producten vallen onder de uitzonderingen. Je begrijpt vast dat je de volgende artikelen niet kunt terugsturen:

• E-Liquid, coils en cartomizers en CBD producten waarvan de verzegeling is verbroken; Deze producten worden om hygiëne en gezondheidsredenen verzegeld verzonden en door de verzegeling te verbreken vervalt het retourrecht.

Neem contact met ons op als je twijfelt of jouw product terug mag.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Als het door jou bestelde artikel een gebrek vertoont, waardoor je het niet kunt gebruiken zoals je mocht verwachten, dan kun je een beroep doen op de wettelijke garantie. Wij vragen je dan zo snel mogelijk contact op te nemen met Novus Fumus. Dit kan via: telefoon: +31(0)85-888 6846, onze support pagina,

De kosten voor het retourneren van een product komen voor rekening van Novus Fumus. Nadat je een aanvraag hebt ingediend ontvang je van ons een retourlabel waarmee je het pakket kunt retourneren.

We hopen dat je geen beroep hoeft te doen op onze garantievoorwaarden, mocht dat echter wel zo zijn dan kun je een aanvraag indienen via onze support pagina. Je vindt het formulier hier: https://novusfumus.zendesk.com/hc/nl/requests/new of bel ons op +31(0)85-888 6846

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 22:00

+31(0)858886846

Social media

Socials

8,9Review LogoWij scoren een 8,9 op Kiyoh

Novus Fumus

Hoogstraat 56
5931GD Tegelen
Nederland Bekijk op Google Maps

NL855001331B01
62892231