WhatsApp
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Garantie & Retouren

Niet Tevreden? Je kunt je aankoop binnen 30 dagen na ontvangst melden voor retour en je hebt dan nog 14 dagen om het terug te sturen. Zorg ervoor dat het product in de originele staat en verpakking teruggestuurd wordt.

Specifiek Beleid voor Bepaalde Producten:

 • Consumptieproducten zoals Vapes, HHC-Gummies, en Zaadjes: Deze moeten ongeopend en met intacte verzegeling worden teruggestuurd om in aanmerking te komen voor retour. Producten met verbroken verzegeling kunnen niet worden geretourneerd.

Novus Fumus retouren

 • Versproducten zoals Magic Truffels en Grow Kits: Deze producten zijn vanwege hun aard en houdbaarheid uitgesloten van retour.

Problemen na Openen: Als een product zoals een vape na openen niet werkt, neem dan contact op om een oplossing of vervanging te bespreken.

Retourprocedure:

 1. Meld je retour aan via onze klantenservice.
 2. Stuur het product terug naar:
  • Adres: NOVUS FUMUS MAGAZIJN, Mariastraat 22, 5953NL Reuver, Nederland
 3. Voeg het Europese modelformulier voor herroeping toe, dat je hier kunt downloaden.

Fotobewijs bij Schade: Als je product beschadigd is aangekomen, stuur dan direct foto's van de schade om het retourproces te versnellen. Dit helpt ons om je situatie beter te begrijpen en snel een oplossing te bieden.

Contactopties: Heb je vragen of hulp nodig bij je retour? Je kunt onze klantenservice bereiken via:

 • E-mail:[email protected]
 • Telefoon: +31(0)85-888 6846 (bereikbaar tijdens kantooruren)
 • Live Chat: Beschikbaar op onze website tijdens kantooruren.

Verpakkingsinstructies: Zorg ervoor dat je het product terugstuurt in de originele verpakking. Indien mogelijk, gebruik dezelfde verpakking waarin je het product hebt ontvangen. Dit zorgt ervoor dat het product veilig en in goede staat terugkomt.

Kosten en Terugbetaling:

 • De kosten voor retourzending zijn ongeveer €6,95 en zijn voor eigen rekening. Deze worden in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag als je gebruik maakt van onze retourtool.
 • Na inspectie van de retourzending storten we het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten voor de heenzending indien de gehele bestelling wordt geretourneerd) binnen 14 dagen terug op het rekeningnummer waarmee betaald is.

Vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie over het retourneren van specifieke producten of over het beleid.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Garantie op zaden

Novus Fumus doet alles wat in haar macht is om u een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen leveren. Zaden zijn echter natuurproducten en kunnen soms onverwachts in kiemkracht afnemen. Ook is de groei en de oogst van het product niet alleen afhankelijk van de kiemkracht en kiemenergie, maar ook van allerlei andere invloeden, zoals de zaaiwijze, temperatuur etc.  

Indien je Novus Fumus op de hoogte brengt van je klacht, zullen wij trachten met je in alle redelijkheid tot een tevreden oplossing te komen.

Wettelijke garantie op producten

De wettelijke garantie is van toepassing bij onze website. Wettelijke garantie wil zeggen, dat je als consument in alle redelijkheid mag verwachten dat ons product overeenkomt/doet wat hij moet doen conform onze uitleg/advertentie.

Als het door jou bestelde artikel een gebrek vertoont, waardoor je het niet kunt gebruiken zoals je mocht verwachten, dan kun je een beroep doen op de wettelijke garantie. Wij vragen je dan zo snel mogelijk contact op te nemen met Novus Fumus. Dit kan via: telefoon: +31(0)85-888 6846, onze support pagina,

De kosten voor het retourneren van een product komen voor rekening van Novus Fumus. Nadat je een aanvraag hebt ingediend ontvang je van ons een retourlabel waarmee je het pakket kunt retourneren.

We hopen dat je geen beroep hoeft te doen op onze garantievoorwaarden, mocht dat echter wel zo zijn dan kun je een aanvraag indienen via onze support pagina. Je vindt het formulier hier: https://novusfumus.zendesk.com/hc/nl/requests/new of bel ons op +31(0)85-888 6846
 

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 22:00

+31(0)858886846

Social media

Socials

9Review LogoWij scoren een 9 op Kiyoh

Novus Fumus

Mariastraat 22
5953NL Reuver
Nederland Bekijk op Google Maps

NL855001331B01
62892231
NL18ABNA0432010785