WhatsApp
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
Filters

Merken

Kwalitatieve Feminized Cannabiszaden: Verzeker jezelf van een succesvolle teelt!

Ontdek onze hoogwaardige feminized cannabiszaden voor een succesvolle en betrouwbare teelt. Verzeker jezelf van premium kwaliteit en maximale opbrengst. Bestel vandaag nog en begin je eigen cannabisavontuur!

Welkom bij onze uitgebreide collectie feminized cannabiszaden! Als je op zoek bent naar hoogwaardige zaden voor een succesvolle en vruchtbare cannabisoogst, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar wat zijn feminized zaden nu eigenlijk en hoe kun je vrouwelijke wietzaden verkrijgen? We zullen deze vragen voor je beantwoorden.

Feminized zaden, zoals de naam al doet vermoeden, zijn zaden die specifiek zijn gefeminiseerd om vrouwelijke cannabisplanten te produceren. Waarom zijn vrouwelijke planten belangrijk? Wel, in de wereld van cannabis is het de vrouwelijke plant die de felbegeerde bloemtoppen met cannabinoïden produceert, terwijl mannelijke planten voornamelijk verantwoordelijk zijn voor de productie van stuifmeel. Het zijn de bloemtoppen waar de waardevolle cannabinoïden, zoals THC en CBD, in hoge concentraties voorkomen.

Om vrouwelijke wietzaden te verkrijgen, worden technieken zoals selectieve voortplanting en stressbehandeling toegepast. Bij selectieve voortplanting worden alleen vrouwelijke planten gebruikt om zaden te produceren, waardoor de kans op het krijgen van mannelijke planten wordt geminimaliseerd. Dit gebeurt door de gewenste vrouwelijke planten te bestuiven met stuifmeel van dezelfde plant of een andere vrouwelijke plant met de gewenste eigenschappen.

Een andere techniek die wordt gebruikt, is stressbehandeling. Hierbij worden vrouwelijke planten blootgesteld aan bepaalde vormen van stress, zoals temperatuur- of lichtschommelingen. Dit kan ervoor zorgen dat de vrouwelijke planten hermafrodiet worden en zowel mannelijke als vrouwelijke bloemen ontwikkelen. Deze hermafrodiete planten worden vervolgens bestoven met hun eigen stuifmeel, wat resulteert in zaden die voornamelijk vrouwelijke planten zullen voortbrengen.

Het gebruik van feminized zaden biedt tal van voordelen voor zowel hobbytelers als commerciële kwekers. Het elimineert het gedoe van het handmatig verwijderen van mannelijke planten om bestuiving te voorkomen en stelt telers in staat om zich te concentreren op het kweken van hoogwaardige, potentievolle vrouwelijke planten. Dit leidt tot een efficiëntere teelt met een hogere opbrengst van hoogwaardige bloemtoppen.

Bij onze collectie feminized cannabiszaden kun je vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze zaden. We werken samen met gerenommeerde kwekers en bieden een breed scala aan cannabisvariëteiten met verschillende smaken, aroma's en cannabinoïdenprofielen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende indica, een opbeurende sativa of een gebalanceerde hybride, wij hebben de perfecte zaden om aan jouw behoeften te voldoen.

Begin vandaag nog jouw cannabisavontuur en ontdek de opwindende wereld van feminized cannabiszaden. Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een succesvolle teelt

Filter
42 producten
Royal Queen Seeds Sour Diesel
Royal Queen SeedsSour Diesel

Ontdek Royal Queen Seeds' Sour Diesel: topkwaliteit gefeminiseerde zaden. Beroemd om haar scherpe aroma en sterke effect. Ideale opbrengst en kwaliteit voor elke kweker.

Snelle levering

Deliverytime

€9,00 Incl. btw
   Royal Queen Seeds Haze Berry
   Royal Queen SeedsHaze Berry

   Ontdek Haze Berry van RQS: een perfecte kruising van Blueberry & Haze voor een zoete smaak & opbeurende high. Ideaal voor medicinaal & recreatief gebruik.

   Snelle levering

   Deliverytime

   €9,50 Incl. btw
     Vision Seeds Vision Gorilla
     Vision SeedsVision Gorilla

     Op zoek naar een sterke strain? Ontdek Vision Gorilla, met maar liefst 25% THC.

     Snelle levering

     Deliverytime

     €25,00 Incl. btw
       Vision Seeds Vision Gelato Auto
       Vision SeedsVision Gelato Auto

       Vision Gelato Auto combineert een rijke aardse en citrusachtige geur met krachtige, met hars bedekte toppen die glinsteren als juwelen. Deze autoflowering soort levert een blijvende, opbeurende euforie - ideaal voor dagelijkse creativiteit.

       Snelle levering

       Deliverytime

       €22,50 Incl. btw
         Vision Seeds Medical 49 – CBD+
         Vision SeedsMedical 49 – CBD+

         Vision Seeds Medical 49 – CBD+ is een feminized hybride met een hoog CBD-gehalte, ideaal voor medicinaal gebruik. Perfect voor stress- en pijnverlichting met een milde, fruitige aroma en een kruidige smaak.

         Snelle levering

         Deliverytime

         €21,00 Incl. btw
           Vision Seeds AK-49
           Vision SeedsAK-49

           Ontdek de krachtige AK-49 van Vision Seeds, een feminized sativa-dominante hybride met compacte, harsrijke toppen. Deze soort combineert een pittige, bijna skunkachtige geur met een zoetere, bloemige smaak en biedt een soepele rookervaring.

           Snelle levering

           Deliverytime

           €17,50 Incl. btw
             • Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
             • 7 dagen per week bereikbaar
             • Snelle Levering
             Vision Seeds Lowryder – AutoFem
             Vision SeedsLowryder – AutoFem

             Ontdek Vision Seeds' Lowryder AutoFem, een compacte autoflowering cannabissoort met 80% indica dominantie, ideaal voor snelle teeltcycli en discrete tuinieren.

             Snelle levering

             Deliverytime

             €17,50 Incl. btw
               Vision Seeds Amnesia x Buddha Kush
               Vision SeedsAmnesia x Buddha Kush

               Amnesia x Buddha Kush combineert aardse en citrus smaken met krachtige, euforische effecten. Deze 60% sativa hybride groeit hoog en produceert grote, harsrijke toppen.

               Snelle levering

               Deliverytime

               €30,00 Incl. btw
                 Vision Seeds Super Skunk – AutoFem
                 Vision SeedsSuper Skunk – AutoFem

                 ntdek Vision Seeds Super Skunk AutoFem: een makkelijk te kweken, 80% indica-dominante strain die binnen 7 weken bloeit. Ideaal voor pijnverlichting en stressreductie.

                 Snelle levering

                 Deliverytime

                 €17,50 Incl. btw
                   Vision Seeds Amnesia
                   Vision SeedsAmnesia

                   Ontdek Amnesia van Vision Seeds: een Sativa-dominante soort met compacte, kristalrijke toppen en een subtiel, doch krachtig bloemig en hazy aroma. Ideaal voor een heldere, opbeurende ervaring.

                   Snelle levering

                   Deliverytime

                   €25,00 Incl. btw
                     Vision Seeds La Blanca Gold AutoFem
                     Vision SeedsLa Blanca Gold AutoFem

                     Ontdek de compacte kracht van Vision Seeds' La Blanca Gold AutoFem, een autoflowering en gefeminiseerde cannabissoort die ideaal is voor discrete kweekomgevingen. Verwacht een subtiele euforische high met smaken van zoete skunk.

                     Snelle levering

                     Deliverytime

                     €17,50 Incl. btw
                       Vision Seeds Vision Kush – AutoFem
                       Vision SeedsVision Kush – AutoFem

                       Vision Kush AutoFem combineert Tom Kush OG met Vision Jack Auto voor een krachtige autoflower. THC-niveau van 19%, hoge opbrengst tot 400gr/m2. Let op: niet geschikt voor discrete teelt.

                       Snelle levering

                       Deliverytime

                       €17,50 Incl. btw
                         Vision Seeds Blue Power
                         Vision SeedsBlue Power

                         Ontdek de prachtige Vision Seeds Blue Power, een genot voor de zintuigen met haar unieke kleuren. Deze soort heeft een soepele rookervaring met een duidelijk aanwezige bosbessensmaak, dankzij haar Blueberry erfgoed.

                         Snelle levering

                         Deliverytime

                         €15,00 Incl. btw
                           Vision Seeds Big Bud
                           Vision SeedsBig Bud

                           Big Bud van Vision Seeds is een geliefde hybride met een evenwichtige Indica-Sativa mix. Deze soort biedt een soepele rookervaring en een langdurige, gelukkige high. Perfect voor medisch gebruik tegen eetlustverlies, slapeloosheid, angst en stress.

                           Snelle levering

                           Deliverytime

                           €22,50 Incl. btw
                             Vision Seeds White Widow – AutoFem
                             Vision SeedsWhite Widow – AutoFem

                             Vision Seeds' White Widow AutoFem, bekend om zijn robuuste aard en hoge weerstand tegen schimmels, biedt een fruitige smaak en kalmerende effecten. Ideaal voor ontspanning en het verlichten van stress en slaapproblemen.

                             Snelle levering

                             Deliverytime

                             €17,50 Incl. btw
                               Vision Seeds Nicole x OG
                               Vision SeedsNicole x OG

                               Nicole x OG van Vision Seeds is een krachtige, Indica-dominante soort met indrukwekkende harsproductie en een heerlijk bessenaroma. Ideaal voor buitenkweek, met hoge opbrengsten en ontspannende effecten.

                               Snelle levering

                               Deliverytime

                               €32,50 Incl. btw
                                 Vision Seeds La Blanca Gold
                                 Vision SeedsLa Blanca Gold

                                 Ervaar de kracht van La Blanca Gold van Vision Seeds. Deze 80% Indica-dominante soort biedt een perfecte balans tussen THC en CBD, ideaal voor medicinale toepassingen en zorgt voor een ontspannen en rustgevende ervaring.

                                 Snelle levering

                                 Deliverytime

                                 €17,50 Incl. btw
                                   Vision Seeds Brainkiller Haze
                                   Vision SeedsBrainkiller Haze

                                   De Brainkiller Haze van Vision Seeds is een indrukwekkende, bijna pure Haze variëteit met een hoog THC-gehalte van 22%. Deze sativa-dominante soort biedt een euforisch, bijna psychedelisch effect dat bekend staat om zijn opwekkende en vrolijke high.

                                   Niet op voorraad

                                   Deliverytime

                                   €25,00 Incl. btw
                                     Bekijk
                                     Vision Seeds Vision Jack – AutoFem
                                     Vision SeedsVision Jack – AutoFem

                                     Ontdek Vision Jack AutoFem van Vision Seeds, een moeiteloze groei met automatische bloei! Deze variant behoudt de klassieke Jack Herer eigenschappen met een skunky smaak en een scherpe, kruidige geur. Geniet van een lichte, bijna euforische ervaring.

                                     Snelle levering

                                     Deliverytime

                                     €17,50 Incl. btw
                                       Vision Seeds Vision Critical – AutoFem
                                       Vision SeedsVision Critical – AutoFem

                                       Vision Critical AutoFem is een compacte, makkelijk te kweken autoflowering soort, ideaal voor discrete kweek. Met een rustgevende ervaring en smaken van hout, citroen en kruiden, biedt het een unieke ervaring ondanks zijn lage THC-gehalte.

                                       Snelle levering

                                       Deliverytime

                                       €17,50 Incl. btw
                                         Vision Seeds Northern Lights – AutoFem
                                         Vision SeedsNorthern Lights – AutoFem

                                         Ontdek Vision Seeds Northern Lights AutoFem, perfect voor beginnende kwekers. Snelle bloei, compacte toppen en hoogwaardige harsproductie. Ideaal voor een zware, ontspannende effect.

                                         Snelle levering

                                         Deliverytime

                                         €17,50 Incl. btw
                                           Vision Seeds Dark Star x AK-49
                                           Vision SeedsDark Star x AK-49

                                           Dark Star x AK-49 van Vision Seeds biedt een aardse, houtachtige smaak met zoete ondertonen. Deze Indica-dominante soort zorgt voor een onmiddellijke, opgewekte stemming en diepe ontspanning. Ideaal voor een vrolijke en serene ervaring.

                                           Snelle levering

                                           Deliverytime

                                           €25,00 Incl. btw
                                             Vision Seeds Critical Impact
                                             Vision SeedsCritical Impact

                                             Vision Seeds' Critical Impact is een snelgroeiende, 80% Indica dominante soort met hoge THC-waarden en enorme opbrengsten. Perfect voor zowel binnen- als buitenkweek, met een bloeiperiode van slechts 8 weken.

                                             Snelle levering

                                             Deliverytime

                                             €21,00 Incl. btw
                                               Vision Seeds Cheese Cannabiszaden
                                               Vision SeedsCheese Cannabiszaden

                                               Ontdek Vision Seeds' Cheese: een krachtige Indica/Sativa hybride met een onmiskenbaar kazige geur en overweldigende smaak. Deze soort biedt een zware lichamelijke stone en een euforisch effect, perfect voor pijnverlichting en angstbeheersing.

                                               Snelle levering

                                               Deliverytime

                                               €17,50 Incl. btw

                                                 Overige categorieën in Growshop

                                                 Kwalitatieve Feminized Cannabiszaden: Verzeker jezelf van een succesvolle teelt!

                                                 Welkom bij onze uitgebreide collectie feminized cannabiszaden! Als je op zoek bent naar hoogwaardige zaden voor een succesvolle en vruchtbare cannabisoogst, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar wat zijn feminized zaden nu eigenlijk en hoe kun je vrouwelijke wietzaden verkrijgen? We zullen deze vragen voor je beantwoorden.

                                                 Feminized zaden, zoals de naam al doet vermoeden, zijn zaden die specifiek zijn gefeminiseerd om vrouwelijke cannabisplanten te produceren. Waarom zijn vrouwelijke planten belangrijk? Wel, in de wereld van cannabis is het de vrouwelijke plant die de felbegeerde bloemtoppen met cannabinoïden produceert, terwijl mannelijke planten voornamelijk verantwoordelijk zijn voor de productie van stuifmeel. Het zijn de bloemtoppen waar de waardevolle cannabinoïden, zoals THC en CBD, in hoge concentraties voorkomen.

                                                 Om vrouwelijke wietzaden te verkrijgen, worden technieken zoals selectieve voortplanting en stressbehandeling toegepast. Bij selectieve voortplanting worden alleen vrouwelijke planten gebruikt om zaden te produceren, waardoor de kans op het krijgen van mannelijke planten wordt geminimaliseerd. Dit gebeurt door de gewenste vrouwelijke planten te bestuiven met stuifmeel van dezelfde plant of een andere vrouwelijke plant met de gewenste eigenschappen.

                                                 Een andere techniek die wordt gebruikt, is stressbehandeling. Hierbij worden vrouwelijke planten blootgesteld aan bepaalde vormen van stress, zoals temperatuur- of lichtschommelingen. Dit kan ervoor zorgen dat de vrouwelijke planten hermafrodiet worden en zowel mannelijke als vrouwelijke bloemen ontwikkelen. Deze hermafrodiete planten worden vervolgens bestoven met hun eigen stuifmeel, wat resulteert in zaden die voornamelijk vrouwelijke planten zullen voortbrengen.

                                                 Het gebruik van feminized zaden biedt tal van voordelen voor zowel hobbytelers als commerciële kwekers. Het elimineert het gedoe van het handmatig verwijderen van mannelijke planten om bestuiving te voorkomen en stelt telers in staat om zich te concentreren op het kweken van hoogwaardige, potentievolle vrouwelijke planten. Dit leidt tot een efficiëntere teelt met een hogere opbrengst van hoogwaardige bloemtoppen.

                                                 Bij onze collectie feminized cannabiszaden kun je vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze zaden. We werken samen met gerenommeerde kwekers en bieden een breed scala aan cannabisvariëteiten met verschillende smaken, aroma's en cannabinoïdenprofielen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende indica, een opbeurende sativa of een gebalanceerde hybride, wij hebben de perfecte zaden om aan jouw behoeften te voldoen.

                                                 Begin vandaag nog jouw cannabisavontuur en ontdek de opwindende wereld van feminized cannabiszaden. Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een succesvolle teelt