Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Hoe Kratom-misselijkheid snel en gemakkelijk te behandelen

Om Kratom-misselijkheid snel en effectief te behandelen zijn er diverse methoden beschikbaar. Kratom-misselijkheid kan voorkomen bij overmatig gebruik of bij het innemen van een te sterke Kratom-soort. Hieronder vind je enkele manieren om van Kratom-misselijkheid af te komen:

  • Stop met het gebruik van Kratom: De eerste stap bij Kratom-misselijkheid is om te stoppen met het gebruik van Kratom. Laat je lichaam herstellen van de effecten van de Kratom.

  • Hydrateer jezelf: Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt om uitdroging te voorkomen en je lichaam te helpen de Kratom af te breken. Probeer om de 10-15 minuten een slokje water te nemen.

  • Licht verteerbare maaltijden: Eet lichte maaltijden zoals crackers, toast of soep om misselijkheid te verminderen. Vermijd vettig, zwaar of gekruid voedsel.

  • Gember: Gember kan helpen om misselijkheid te verminderen. Drink bijvoorbeeld gemberthee of kauw op een stukje verse gember.

  • Pepermuntolie: Pepermuntolie kan ook helpen bij het verminderen van misselijkheid. Breng een paar druppels pepermuntolie aan op je polsen of neem een kopje pepermuntthee.

  • Rust: Rust uit en geef je lichaam de tijd om te herstellen van de effecten van Kratom. Vermijd fysieke activiteiten totdat je je weer beter voelt.

Als de misselijkheid aanhoudt of als je andere bijwerkingen ervaart, is het belangrijk om een arts te raadplegen. Bezoek onze categoriepagina voor meer informatie over Kratom.

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 22:00

+31(0)858886846

Social media

Socials

9Review LogoWij scoren een 9 op Kiyoh

Novus Fumus

Mariastraat 22
5953NL Reuver
Nederland Bekijk op Google Maps

NL855001331B01
62892231
NL18ABNA0432010785