Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Kratopia Blue Lilly Kratom

Novus Fumus Kratopia Blue Lilly Kratom
Productomschrijving
Kratopia Blue Lilly Blue Lilly (blauwe lelie) is een Oost-Afrikaanse bloem. Het plantje kent een lange voorgeschiedenis van gebruik. De oude Egyptenaren waren duizenden jaren geleden al verzot op deze blauwe bloem, die daarom ook wel Egyptische lotus wordt genoemd. Het plantje wordt vandaag de dag vooral benut vanwege de aanwezige psychoactieve al...

Kratopia Blue Lilly

Blue Lilly (blauwe lelie) is een Oost-Afrikaanse bloem. Het plantje kent een lange voorgeschiedenis van gebruik. De oude Egyptenaren waren duizenden jaren geleden al verzot op deze blauwe bloem, die daarom ook wel Egyptische lotus wordt genoemd. Het plantje wordt vandaag de dag vooral benut vanwege de aanwezige psychoactieve alkaloïden. Deze zorgen onder andere voor een kalmerend en euforisch effect welke wordt opgevolgd door een energie boost. De effecten zijn in vele opzichten vergelijkbaar met de effecten van kratom. Deze twee kruiden gaan ook zeer goed samen. Ze versterken zowel de effecten als de duur van de werking. Toch is de Blue Lilly ook op zichzelf absoluut een geweldig kruid!

Ingrediënten: Nymphaea caerulea
Aanbevolen dosering: 4-5 gram
Andere benamingen: blauwe lelie, blauwe waterlelie, blauwe lotus, blue lotus, Egyptian lotus

Gebruik: Blue Lilly is op meerdere manieren te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld 4 tot 5 gram oplossen in een kopje thee met wat honing. Mocht je geen ervaring hebben of Blue Lilly met Kratom combineren, neem dan een lagere dosis.

Productspecificaties

EAN
8718274717969

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Tags

Recent bekeken

Novus Fumus Blue Lilly Kratom
Novus FumusBlue Lilly Kratom

Zorgt voor een kalmerend en euforisch effect welke wordt opgevolgd door een energie boost.

Op voorraad
€39,95 Incl. btw