Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Vision Gorilla

Novus Fumus Vision Gorilla
Productomschrijving
Vision Gorilla is een cannabis soort die bekend staat om zijn hoge THC-gehalte en krachtige effecten. De zaden van Vision Gorilla produceren planten die zwaar, harsachtig en compact zijn, met een karakteristiek aroma van diesel, aarde en dennen. Vision Gorilla zaden zijn verkrijgbaar bij verschillende zadenbanken en zijn populair bij zowel beginne...

Vision Gorilla is een cannabis soort die bekend staat om zijn hoge THC-gehalte en krachtige effecten. De zaden van Vision Gorilla produceren planten die zwaar, harsachtig en compact zijn, met een karakteristiek aroma van diesel, aarde en dennen.

Vision Gorilla zaden zijn verkrijgbaar bij verschillende zadenbanken en zijn populair bij zowel beginnende als ervaren kwekers vanwege hun betrouwbaarheid en potentie. De planten hebben meestal een bloeitijd van 8-9 weken en kunnen zowel binnen als buiten worden gekweekt, afhankelijk van de klimatologische omstandigheden.

Vanwege de hoge THC-gehalte en de krachtige effecten, wordt Vision Gorilla vaak gebruikt door medicinale gebruikers die verlichting zoeken van pijn, stress, angst en depressie. Het wordt ook gebruikt door recreatieve gebruikers vanwege de intense, ontspannende en euforische effecten.

Vision Gorilla is met 25% THC een ongelooflijk sterke strain. De smaak en geur doen aan koffie denken, bovendien beloont deze gemakkelijk te kweken strain je met enorme oogsten. 

Bloeitijd:

De bloeitijd van Vision Gorilla hangt af van verschillende factoren, waaronder de groeiomstandigheden en het fenotype van de plant. Over het algemeen heeft Vision Gorilla echter een bloeitijd van ongeveer 8 tot 9 weken. Dit betekent dat de plant na ongeveer 8-9 weken bloeien volledig volgroeid is en klaar is om te worden geoogst.

Het is belangrijk op te merken dat de bloeitijd van Vision Gorilla kan variëren afhankelijk van de kweekomstandigheden en andere factoren, zoals de genetica van de plant. Sommige fenotypen kunnen iets langer of korter bloeien dan andere, wat van invloed kan zijn op de uiteindelijke opbrengst en kwaliteit van de oogst.

Als je Vision Gorilla gaat kweken, is het daarom belangrijk om de specifieke kweekomstandigheden en genetica van je planten te begrijpen, zodat je de beste resultaten kunt behalen.

VISION GORILLA (VISION SEEDS) FEMINIZED PRODUCT INFORMATIE
MerkVision Seeds
Genetica50% Indica / 50% Sativa
Bloeitijd8-9 weken
THC25%
CBDLaag
Opbrengst Indoor750-800 gr/m²
Opbrengst OutdoorGemiddeld
Hoogte (Indoor)Hoog
Hoogte (Outdoor)Gemiddeld
Bloei soortFotoperiode
SekseFeminized

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Vision Gorilla
Novus FumusVision Gorilla

Vision Gorilla is met 25% THC een ongelooflijk sterke strain.

Op voorraad
€25,00 Incl. btw