WhatsApp
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

JUICY® JAY’S® Gearomatiseerde Vloeitjes - Handverpakt, Gemaakt in Spanje - Verzacht Sterke Aroma's voor Optimale Rookervaring

Productomschrijving
Ervaar de sublieme versterking van natuurlijke aroma's met de JUICY® JAY’S® vloeitjes. Deze hoogwaardige vloeitjes hebben het unieke vermogen om scherpe smaken te verzachten, waardoor je rookervaring een ware sensatie wordt. Het geheim? Het zit in een nauwgezet productieproces dat decennia lang zorgvuldig is bewaard. Een proces dat de vloeitjes...

Ervaar de sublieme versterking van natuurlijke aroma's met de JUICY® JAY’S® vloeitjes. Deze hoogwaardige vloeitjes hebben het unieke vermogen om scherpe smaken te verzachten, waardoor je rookervaring een ware sensatie wordt. Het geheim? Het zit in een nauwgezet productieproces dat decennia lang zorgvuldig is bewaard. Een proces dat de vloeitjes niet alleen een onderscheidende smaak geeft, maar ze ook een zoetere nuance verleent.

Vervaardigd in de fabriek van Alcoy, Spanje, zijn JUICY® JAY’S® vloeitjes het resultaat van aanzienlijke investeringen en renovatie van oude machines uit de jaren twintig. Met een breed scala aan nieuwe smaken en formaten die zijn geïntroduceerd, worden deze vloeitjes met elke productie alleen maar smaakvoller en verleidelijker. De handverpakte vloeitjes beloven elke rookervaring nog aangenamer te maken.

JUICY® JAY’S® biedt een diverse selectie aan smaken om aan de verschillende voorkeuren van rokers te voldoen. Variërend van framboos, perzik, candy cane, watermeloen, aardbei, kokosnoot, banaan, chocolade, sinaasappel, kers, tot bosbes, en meer. Het proeven van deze gearomatiseerde vloeitjes is een ervaring op zich. Een enkele lik aan het vloeitje en je begrijpt waarom ze zo geliefd zijn.

Het 'triple-dipped' smaaksysteem, een gepatenteerde techniek van JUICY® JAY’S®, wordt gebruikt om deze gearomatiseerde vloeitjes te produceren. Dit maakt ze bijzonder nuttig bij het roken van sterker smakende kruiden zoals passiebloem of scotch-bloemen. De gearomatiseerde vloeitjes verzachten de sterke aroma’s, waardoor de kruiden in het algemeen zachter smaken. Dit is waarom JUICY® JAY’S® vloeitjes de favoriete keuze zijn van kruidenrokers. Verbeter je rookervaring vandaag nog met JUICY® JAY’S® vloeitjes.

Productspecificaties

EAN
716165178064

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Juicy Jay's King Size Slim Papers
Juicy Jay'sKing Size Slim Papers

Verrijk je rookervaring met JUICY® JAY’S® vloeitjes. Gemaakt in Spanje met een uniek slow-release proces, bieden deze handverpakte vloeitjes een scala aan natuurlijke smaken die sterke aroma's verzachten.

Snelle levering

Deliverytime

€2,00 Incl. btw