Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Maitake - Capsules

McMyco Maitake - Capsules
Productomschrijving
Aantal capsules: 120 capsNetto-inhoud Capsules: 400mgDosering: 2x daags 1-2 capsules tijdens de maaltijd met water innemen. Ingrediënten: Organisch Maitake (Grifola Frondosa) extract van 100% vruchtlichaam (sclerotia), gestandaardiseerd op 30% bètaglucanen. Het is een full-spectrum extract verkregen door middel van H2O en ethanol. Dit om het maxi...

Aantal capsules: 120 caps
Netto-inhoud Capsules: 400mg
Dosering: 2x daags 1-2 capsules tijdens de maaltijd met water innemen.

Ingrediënten: Organisch Maitake (Grifola Frondosa) extract van 100% vruchtlichaam (sclerotia), gestandaardiseerd op 30% bètaglucanen. Het is een full-spectrum extract verkregen door middel van H2O en ethanol. Dit om het maximale uit de vruchtlichamen te halen. Hulpstoffen: magnesiumcitraat en siliciumdioxide.

Over McMyco Maitake capsules:
Maitake (of Eikhaas/Grifola Frondosa) is een medicinale paddenstoel met een bijzondere reputatie. Deze “King of Mushrooms” wordt in Japan zelfs al meer dan 3000 jaar gebruikt. De zwam bevat waardevolle nutriënten en bètaglucanen waardoor hij tot de meest populaire superfoods van dit moment behoort.

De Maitake is vanwege onder andere de aanwezige nutriënten, bètaglucanen en fijne eigenschappen als supplement niet meer weg te denken. McMyco Maitake capsules bevatten een krachtig extract en zijn gemakkelijk in te nemen

  • McMyco kwaliteitsstandaard
  • 120 capsules per verpakking
  • 30% bètaglucanen
  • Gemakkelijk in te nemen
  • Ook te combineren met andere geneeskrachtige paddenstoelen van McMyco

Waarschuwing:
Maitake van McMyco is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten. Bewaren bij kamertemperatuur op een donkere plek.

Productspecificaties

EAN
8718274717518

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

McMyco Maitake - Capsules
McMycoMaitake - Capsules

Versterk je weerstand met McMyco Maitake capsules. Elke pot bevat 120 capsules boordevol met de natuurlijke kracht van Maitake paddenstoelen, bekend om hun gezondheidsbevorderende eigenschappen.

Snelle levering

Deliverytime

€34,95 Incl. btw